NESTAO MALI DANIJEL (5), POLICIJA NA NOGAMA! Cela Britanija traži mališana: Poslednji put viđen kako se igra sa BRATOM u sobi! (FOTO)

Autor:

Svet

29.03.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima, Danijel je poslednji put viđen oko 17.30 sati dok se igrao sa svojim bratom u njihovoj spavaćoj sobi.

NESTAO MALI DANIJEL (5), POLICIJA NA NOGAMA! Cela Britanija traži mališana: Poslednji put viđen kako se igra sa BRATOM u sobi! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija

Petogodišnji Danijel Alabi iz Bekslija nestao je iz svoje spavaće sobe u petak uveče, što je pokrenulo hitnu potragu policije Londona. Danijel, koji je poslednji put viđen kako se igra sa bratom, nosio je ljubičastu majicu i karakteristično mu nedostaje jedan prednji zub. Detektivi su odmah reagovali na ovaj slučaj i pozvali sve koji su možda videli dečaka da se jave.

Brat kao poslednji svedok

Prema navodima, Danijel je poslednji put viđen oko 17.30 sati dok se igrao sa svojim bratom u njihovoj spavaćoj sobi. Ovaj detalj postaje ključan u istrazi, jer brat može pružiti važne informacije koje bi mogle pomoći u lociranju nestalog dečaka, prenosi Mirror.

Foto: Facebook

Nestao mali Danijel Alabi

Hitna potraga policije

Policija Londona odmah je pokrenula hitnu potragu za Danijelom, koristeći sve raspoložive resurse i angažujući veliki broj ljudi u nameri da pronađu dečaka. Ova situacija je izazvala zabrinutost među lokalnim stanovništvom, ali i širom javnosti koja se nada da će Danijel biti pronađen i vraćen kući.

Apel za pomoć

Pozivajući sve koji su možda videli Danijela, policija Londona je apelovala na građane da se jave sa bilo kakvim informacijama koje bi mogle pomoći u rešavanju ovog slučaja. Detalji o Danijelovom izgledu, poput nedostajućeg zuba i ljubičaste majice, mogu biti od presudnog značaja u traganju za njim.

Nestanak petogodišnjeg Danijela Alabija izazvao je veliku zabrinutost među građanima Londona, ali istovremeno je pokrenuo talas solidarnosti i podrške u nadi da će dečak biti pronađen zdrav i nepovređen. Svi se nadaju da će se ovaj slučaj uspešno okončati i da će Danijel uskoro biti bezbedno vraćen svojoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading