USNIMLJEN JEZIV TRENUTAK RUŠENJA MOSTA U BALTIMORU! Ovako je UNIŠTENA gvozdena konstrukcija, sve je nestalo u nekoliko minuta! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.03.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od siline udarca stub je popustio, što je dovelo do neminovnog pada mosta!

USNIMLJEN JEZIV TRENUTAK RUŠENJA MOSTA U BALTIMORU! Ovako je UNIŠTENA gvozdena konstrukcija, sve je nestalo u nekoliko minuta! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Veliki kontejnerski brod u ponedeljak je izazvao dramatičnu nesreću u Baltimoru, udarivši u most Fransis Skot Ki i prouzrokujući njegov pad. Dan kasnije, snimljen je novi video koji pruža uvid u razmere štete i posledica ovog događaja.

Uvid iz vazduha

Na društvenim mrežama pojavio se snimak napravljen dronom koji pruža detaljan prikaz mesta nesreće. Iz neposredne blizine može se videti kontejnerski brod, delovi srušenog mosta koji su završili na brodu i u vodi, kao i opšte stanje koje svedoči o dramatičnom događaju.

Uzrok nesreće

Prema dostupnim informacijama, kontejnerski brod je izgubio kontrolu i udario u nosač mosta, što je dovelo do rušenja dela konstrukcije. Ova nesreća rezultirala je ozbiljnim posledicama po osoblje koje se u tom trenutku nalazilo na mostu.

Posledice udara

Nesreća je prouzrokovala ozbiljne posledice po radnike koji su obavljali poslove održavanja mosta. Dvojica su spašena iz vode, dok se za šest osoba i dalje traga. Ova dramatična situacija uzrokovala je veliku pažnju i zabrinutost javnosti.

Policija je odigrala ključnu ulogu u sprečavanju još veće tragedije, uspevši da zaustavi saobraćaj na mostu oko 90 sekundi pre udara broda. Gradonačelnik Baltimora Brendon Skot istakao je hrabrost i predanost policajaca, nazivajući ih herojima.


Nesreća u Baltimoru izazvala je ozbiljnu štetu i zabrinutost za bezbednost ljudi. Snimak iz vazduha pruža uvid u razmere ove tragedije, dok reakcija nadležnih svedoči o važnosti brze i efikasne intervencije u ovakvim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading