SRUŠIO SE MOST, SVI AUTOMOBILI PALI U VODU! Potpuni haos - teretni brod ga udario i razorio! (VIDEO)

Autor:

Svet

26.03.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradska policija je izjavila da je "verovatno" da su radnici završili u vodi.

SRUŠIO SE MOST, SVI AUTOMOBILI PALI U VODU! Potpuni haos - teretni brod ga udario i razorio! (VIDEO)

Foto: twitter/@sentdefender‏

U američkom gradu Baltimoru, veliki most je srušen nakon što ga je udario teretni brod.

Na video snimku se može videti kako veliki segment mosta Frensis Skot Ki, dugog 2,6 kilometara, pada u vodu nakon sudara. Gradska policija je izjavila da je "verovatno" da su radnici završili u vodi.

Na snimku se jasno vidi kako vozila padaju sa mosta, a incident se dogodio oko 1:30 po lokalnom vremenu. Gradonačelnik Baltimora izjavio je da je hitna pomoć već na licu mesta i da su u toku napori za spasavanje.

 

 

Podsećamo, ruski desantni brod Cezar Kunikov potopljen je 14. februara u Crnom moru.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak samo trenutka kada ruski vojnici pokušavaju da se izbore istovremeno sa naletima dronova ali i samim potapanjem broda koji je nemilosrdno klizio u dubinu mora.

Brod su pogodile bespilotne letelice Magura V5, a mesto dešavanja je u blizini grada Alupka na Krimu.

"Odbrambena obaveštajna služba Ukrajine, u saradnji sa svim komponentama bezbednosnih i odbrambenih snaga Ukrajine, uništila je veliki desantni brod Cezar Kunikov, koji pripada Crnomorskoj floti agresorske države Rusije. Uspešnu misiju izvele su specijalne snage Grupe 13 Obaveštajne službe obrane Ukrajine", objavili su Ukrajinci tada.

"Na levom boku nastale su velike rupe i Cezar Kunikov je počeo da tone. Simbolično je da je pre tačno 81 godinu (14. februara) ubijen ruski državnik po kojem je brod dobio ime. Okupatorska potraga i akcija spasavanja bile su neuspešne. Slava Ukrajini", dodali su.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading