NEZVANIČNE INFORMACIJE O BROJU MRTVIH U MOSKVI SU JEZIVE: Izgleda da je reč o mogućem islamskom ekstremističkom motivu

Autor:

Svet

22.03.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u Krokus Sitiju Holu

NEZVANIČNE INFORMACIJE O BROJU MRTVIH U MOSKVI SU JEZIVE:  Izgleda da je reč o mogućem islamskom ekstremističkom motivu

Foto: X/shorts91


Užasavajući događaji u Krokus Sitiju Holu u Moskvi ostavili su prema nezvaničnim informacijama preko 60 mrtvih i više od 100 povređenih ljudi. Prema izveštajima ruskog medija, hala ima kapacitet od 6.200 posetilaca, a događaj koji je trebalo da se održi te večeri bio je rasprodat.

 

 


Upozorenje pre tragedije

Dodatno, javljeno je da je dve nedelje pre pucnjave u Krokusu stigla poruka koja je upozoravala na neku vrstu predskazanja, najavljujući da će svet ponovo morati da se seti tragedije u "Nord-Ostu".

Nezvanične informacije o mogućim počiniocima

Među nezvaničnim informacijama koje kruže društvenim mrežama je i priča o mogućem islamskom ekstremističkom motivu, međutim, ovo nije potvrđeno od strane zvaničnih izvora. Takođe, trenutno se nezvanično navodi da je broj poginulih barem 60, ali ovo još uvek nije potvrđeno.

 

 

 

 


Ova tragedija je duboko potresla grad i izazvala talas šoka i tuge među građanima. Svi detalji o motivima napada i identitetu počinilaca još uvek su obavijeni velom tajne, dok istražne službe nastavljaju sa istragom.

Svaka nova informacija o ovom tragičnom događaju izaziva dodatnu zabrinutost i strepnju, dok se porodice i prijatelji žrtava suočavaju sa bolnim gubicima. Ovo je još jedan crn dan u istoriji grada Moskve, koji će zauvek pamtiti ovu strašnu noćnu moru u Krokus Sitiju Holu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading