SAMO JE PUTIN I DALJE PUTIN: Objavljen šokantan spisak vodećih lidera u 21. veku! Otkrivena je PRAVA ISTINA o snazi Rusije

Autor:

Svet

18.03.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Rusije već 24 godine u svojoj državi ne zna za poraz i ne samo to - narod mu iz godine u godinu sve više veruje

SAMO JE PUTIN I DALJE PUTIN: Objavljen šokantan spisak vodećih lidera u 21. veku! Otkrivena je PRAVA ISTINA o snazi Rusije

Foto: Tanjug/AP

Kada je imenovan za vršioca dužnosti predsednika Rusije u martu 2000. godine malo ko je mogao da predvidi da će Vladimir Putin i narednih četvrt veka biti tu gde jeste.

Između 2008. i 2012. godine zamenio je uloge, postavši premijer, ali zadržavši potpunu kontrolu nad državom.

Ustav je 2020. godine izmenjen i sada se očekuje da će Putin ostati na vlasti do 2036. godine.

 

Šta se za to vreme u svetu dogodilo? Koliko su najmoćnije države sveta u međuvremenu promenile lidera?

Mnogo! 

Sajt World of statistics, koji danonoćno izbacuje verne i precizne podatke, izašao je sa interesantnom tabelom na kojoj se jasno vidi kako je samo u Rusiji vlast jedna, ista i stabilna.

Tako je na primer, u poslednjih, skoro 25 godina Velika Britanija imala čak sedam premijera. Na spisku su se našli Toni Bler, Gordon Braun, Dejvid Kameron, Tereza Mej, Boris Džonson, Lis Tras i Riši Sunak.

Vladimir Putin je sa strane, ali sa vrha vlasti, posmatrao kako se u SAD na mestu predsednika smenjuju Bil Klinton, Džordž V. Buš, Barak Obama, Donald Tramp i Džo Bajden. 

Indija je imala na mestu premijera Atala Biharija Vajpajea, Manmoan Singa i Narendru Modija, dok je Nemačka na mestu kancelara birala Gerharda Šredera, Angelu Merkel i Olafa Šolca.

Na kraju, Francusku su vodili Žak Širak, Nikola Sarkozi, Fransoa Oland i Emanuel Makron.

Samo je Putin bio i ostao Putin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading