"RADUJEM SE": Putinu posle pobede na izborima stigla NEOČEKIVANO POZITIVNA PORUKA jednog vođe! Predsednik Rusije ne skida osmeh s lica

Autor:

Svet

18.03.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa jedne od najsnažnijih država sveta suvereno je pobedio na izborima za predsednika

"RADUJEM SE": Putinu posle pobede na izborima stigla NEOČEKIVANO POZITIVNA PORUKA jednog vođe! Predsednik Rusije ne skida osmeh s lica

Foto: Tanjug/AP, pixabay.com

Premijer Indije Narendra Modi čestitao je Vladimiru Putinu pobedu na predsedničkim izborima u Rusiji.

"Srdačne čestitke Njegovoj ekselenciji, gospodinu Vladimiru Putinu na ponovnom izboru za predsednika Rusije - napisao je Modi na društvenoj mreži X.

Modi je dodao da se raduje "zajedničkom radu na daljem jačanju specijalnog i privilegovanog strateškog partnerstva između Indije i Rusije u godinama koje dolaze".

Indija je u poslednje vreme dosta bliska s Rusijom, a to je najbolje moglo da se vidi kada je Modi odbio da uvede sankcije ovoj zemlji zbog sukoba u Ukrajini.

Visoke diplomate u Nju Delhiju žestoko su branile "pragmatičnu" odluku zemlje i navele istorijske veze kao ključni razlog za održavanje bliskih trgovinskih i diplomatskih odnosa sa Moskvom.

Dok aktuelnom predsedniku Rusije pristižu čestitke povodom pobede na izborima od lidera država svetske većine, predstavnici NATO izgledaju kao "zatečene bubašvabe", izjavila je zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije, Marija Zaharova.

"U svetlu čestitki koje Vladimir Putin dobija od šefova zemlja svetske većine, agresivni predstavnici NATO-a liče na uznemirene bubašvabe koje su zatečene kad se upali svetlo: izbori su nepravedni, ali ih 'primaju k znanju', ne priznajući ih, ali uz spremnost za razgovor. S druge strane, zašto vređam bubašvabe? Njih je priroda takve stvorila, za razliku od stanja u koje su sebe doveli mnogi zapadni političari", napisala je Zaharova na Telegramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading