USIJANE MREŽE! Isplivali NOVI DETALJI o navodnoj AFERI princa Vilijama i prijateljice Kejt Midlton! ŠOK (FOTO)

Autor:

Svet

17.03.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vilijama i bivšeg modela povezuju još od 2019. godine, kada su britanski mediji počeli da pišu o njihovoj navodnoj vezi.

USIJANE MREŽE! Isplivali NOVI DETALJI o navodnoj AFERI princa Vilijama i prijateljice Kejt Midlton! ŠOK (FOTO)

Foto: Credit: James Veysey/Shutterstock / Avalon / Profimedia, Tanjug/AP,www.profimedia.rs

Poslednjih dana, kraljevsku porodicu potresaju brojni skandali, a jedan od njih je i navodna dugogodišnja ljubavnica princa Vilijama, markiza od Čolmondeleja Rouz Henberi (39).



Sumnje i šuškanja

Vilijama i bivšeg modela povezuju još od 2019. godine, kada su britanski mediji počeli da pišu o njihovoj navodnoj vezi. Šuškanja o aferi su navodno duboko potresla Kejt, naročito jer su Rouz i princeza nekad bile bliske prijateljice.
Republika

Foto: AFP /Profimedia

Princ Vilijam

 


Porodični život Rouz Henberi

Rouz Henberi je u braku sa 23 godine starijim suprugom Dejvidom Čolmondelejem od 2009. godine, a zajedno imaju troje dece. Žive na imanju Houghton Hall u Norfolku, koje se slučajno nalazi u neposrednoj blizini Kejtine i Vilijamove seoske kuće, Anmer Hall.

Interesantni detalji

Javnosti je dobro poznat i Rouzin intervju za The English Home, kada je svojom izjavom o broju soba u njihovoj kući izazvala pažnju. "Ne znam koliko soba ukupno imamo", rekla je tada.

Foto: YouTube/The Prince and Princess of Wales/Printscreen

 

 


Rouz Henberi i njen životni rad

Rouz se već duži niz godina bavi humanitarnim radom, a ranije je radila i kao dizajnerka enterijera. Na Instagramu vodi profil pod nazivom "Houghton Hall", gde sa svojim obožavaocima deli fotografije svoje luksuzne vile.

 

 


Novi tračevi

Glasine o njihovoj vezi dodatno je pogoršala objava na Instagram profilu Deux Moi, koji deli tračeve iz sveta poznatih. "Vanbračna afera ovog britanskog kraljevića javna je tajna u Londonu i među engleskim umetnicima i o njoj se priča na svakoj zabavi, ali i u novinskim redakcijama. Supruzi neimenovanog člana kraljevske porodice navodno 'ne smeta' afera i 'više voli da njen muž svoje seksualne potrebe ispunjava negde drugde' i sve to radi dok se ne upletu emocije", stoji u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Dona

17.03.2024 09:53

Sirota Kejt!