HOROSKOP KEJT MIDLTON UPOZORIO NA OVO? Astrološkinja OTKRILA zašto je nestala, i da li je došlo do RAZVODA sa Vilijamom!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

16.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko god da sada sve deluje konfuzno, slede dobra dešavanja u životu Kejt Midlton.

HOROSKOP KEJT MIDLTON UPOZORIO NA OVO? Astrološkinja OTKRILA zašto je nestala, i da li je došlo do RAZVODA sa Vilijamom!

Foto: shutterstock

Kejt Midlton princeza od Velsa, rođena je 9. januara 1982. godine, a astrolozi su analizirali njenu natalnu kartu kako bi otkrili više o njenim osobinama i sudbini.

Rođena sa Suncem u znaku Jarca i Mesecom u znaku Raka. Ovo ukazuje na njen karakter koji je istovremeno odlučan, marljiv, ali i emotivan. Njena osetljivost, emocionalna zrelost i ljubaznost su naglašeni njenim položajem Meseca u znaku Raka. Takođe, opozicija između Sunca i Meseca sugeriše da je Kate usmerena na duboke emocionalne veze i vrednuje iskrenost u odnosima.

Analiza njenih planeta takođe ukazuje na to da Kajt može imati nesigurnosti koje mora prevazići, kao i da joj je suđena slava. Takođe, njeni odnosi sa drugima mogu biti veoma  izazovni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Javnost je zabrinuta za Kejt

Šta se dešava sa Kejt Midlton?

Poslednjih meseci bilo je mnogo spekulacija i teorija zavere o nestanku Kejt Midlton, princeze od Velsa. Njeno poslednje javno pojavljivanje bilo je na Božić, nakon čega je navodno primljena u bolnicu 16. januara 2024, gde je ostala do 29. januara. Od kada je izašla iz bolnice, u javnosti se spekuliše o njenom zdravlju i razlozima zbog kojih se ne pojavljuje u javnosti.

Ejmi Trip je analizirala astrološke pozicije tokom Kejtinog boravka u bolnici, naglašavajući da su planete bile tako postavljenje da je vrlo verovatno istina da se radilo o operaciji abdomena i da su planete tako postavljenje da se dezinformacije šire poput šumskog požara. 

Tokom ovog perioda je Merkur, planeta komunikacije, bila je u konjunkciji sa Neptunom, planetom iluzija, obmana i konfuzije. 

Bilo je spekulacija o ozbiljnosti Kejtinog zdravstvenog stanja, uključujući teorije o histriektomiji i komi, ali astrološka tumačenja ukazuju na povratak zdravlju i normalnom životu. Tranziti Jupitera se tumače kao znaci boljeg zdravlja i pozitivnosti.

Iako su se u javnosti pojavile razne teorije koje sugerišu na mogući razvod između Kejt i princa Vilijama, astrološke analize nisu dale nikakve indicije da će doći do toga. 

U narednom periodu, astrolozi predviđaju promene fokusa njenih ciljeva, kao i srećne tranzite Jupitera koji će uticati na njen život. Međutim, očekuje se i period izazova i suočavanja sa javnošću, što bi moglo biti ključno vreme za Kejt. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading