KRVAVI POČETAK MARTA U NOVOM SADU! Zbog ovih ZLOČINA su zanemeli svi građani Srbije - "SRPSKA ATINA" NE PAMTI OVAKVE TRAGEDIJE! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

16.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija nesreća se za kratak vremenski period dogodila u Novom Sadu.

KRVAVI POČETAK MARTA U NOVOM SADU! Zbog ovih ZLOČINA su zanemeli svi građani Srbije - "SRPSKA ATINA" NE PAMTI OVAKVE TRAGEDIJE! (FOTO+VIDEO)

Foto: Facebook, Shutterstock, ST/Vladimir Lukić, Instagram, ST/Nemanja Pančić

Od početka meseca marta, jedan od najlepših srpskih gradova, Novi Sad, zavijen je u crno. 

PORODICA U KANDŽAMA SEKTE

Naime, ne prođe ni dan da se u Novom Sadu ne desi neka jeziva tragedija, a dve koje su se desile u proteklih nekoliko dana, sve građane Srbije, naterale su da zaneme.

U medijima je najpre, kao bomba odjeknula vest da je četvoročlana porodica Petrović Suvajdžić tragično nastradala, a kako su dani prolazili, detalji ovog zločina poprimali su sve jeziviji oblik. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika, Facebook

Sahrana Martine Petrović Suvajdžić

 

Da podsetimo, Martina i Lav Petrović Suvajdžić, najpre su, kako kažu izvori bliski istrazi, svoju decu otrovali etanolom, a onda su zajedno u smrt skočili sa najviše zgrade u Novom Sadu. 

Obdukcija tela Lava i Martine otkrila je prisustvo alkohola u njihovim organizmima, što je dodatni trag u istrazi njihovog stravičnog samoubistva nakon što su, prema sumnjama, usmrtili svoja dva sina. Istražitelji istražuju da li je pored alkohola u njihovim organizmima bilo i drugih supstanci, dok su toksikološke analize još uvek u toku.

Foto: Shutterstock, Republika.rs

Grob Lava Petrovića Suvajdžića, pripadnici sekte

 

Oni su sahranjeni odvojeno. Lav bez ikakvih crkvenih obeležja, bez prisustva prijatelja i porodice, i to iz dva razloga. Prvi je jer je počinio ubistvo,  a drugi jer se verovalo da je pripadnik sekte, dok su Marina i dečaci sahranjeni na drugom mestu. Ona je sahranjena pod devojačkim prezimenom. 

UBISTVO BUŠILICOM

Drugi slučaj koji je odmah nakon obog zločina usledio u Novom Sadu, bio je slučaj ubijanja bušilicom. Kada je Nikola T. najverovatnije zbog svađe sa suprugom Gordanom, nju na brutalan način usmrtio. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Porodična kuća

 

On je ženu najpre udario i onesvestio a onda joj presudio ubodima bušilice. On je odmah nakon gnusnog čina pozvao ćerku, rekao joj šta je uradio, a onda se uputio ka mostu, odakle je planirao samoubistvo, do kog nije došlo. 

Republika

Foto: Republika.rs

Porodična kuća

On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena. On je, podsetimo, za sebe vezao lance i betonski blok, kako bi bolje potonuo prilikom skoka. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Porodična kuća

Nakon ova dva zločina, od kojih javnost i dalje ne može da se oporavi, Novi Sad zadesila je serija dodatnih nesreća. 

JOŠ JEDAN SKOK SA ZGRADE

Pa je tako, jutros oko pola 7 u Šekspirovoj ulici na Limanu u Novom Sadu jedno lice skočilo je sa četvrtog sprata zgrade.

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic

Zgrada

Prema rečima portparola novosadske hitne pomoći doktora Zorana Krulja njihova ekipa je jutros u 06:36 intervenisala po prvom prioritetu u Šekspirovoj ulici kod broja 22.

Na licu mesta zatečeno je lice starosti (65) bez znakova života. Nažalost, lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt na licu mesta.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Hitna pomoć

 

OSMORO LJUDI TEŠKO POVREĐENO ZA 24 SATA

Nezgoda u Ulici vojvode Knićanina

Jedna od nezgoda dogodila se u Ulici vojvode Knićanina, ispred Srednje medicinske škole, gde su dve tinejdžerke stare 17 godina povređene kada im je automobil prešao preko stopala. Nesreća se desila jutros oko 8 časova, a prema rečima portparola Hitne pomoći dr Zorana Krulja, devojke su zbrinute i prevezene na Dečiju hirurgiju. Ova nezgoda je izazvala veliku pažnju u lokalnoj zajednici zbog svoje ozbiljnosti.

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, shutterstock

Hitna pomoć, policija


Sudar automobila na Bulevaru oslobođenja

Još jedan incident koji je privukao pažnju stanovnika Novog Sada jeste sudar dva automobila na početku Bulevara oslobođenja. U ovoj nezgodi, četiri osobe su povređene, od kojih je muškarac (63) zadobio višestruke povrede i hitno je prevezen u Urgentni centar. Ostali povređeni, 18-godišnji mladić, 53-godišnja žena i 41-godišnja žena, takođe su zbrinuti i prevezeni na odgovarajuće medicinske lokacije radi daljeg lečenja.

Oboreni biciklista i motociklista

U istom danu, u periodu od nekoliko minuta, dogodile su se još dve nezgode u kojima su učestvovali biciklista i motociklista. Na uglu Partizanske i Temerinske ulice oboren je motociklista, muškarac star 67 godina, dok je u Primorskoj ulici, kod Najlona, oboren 14-godišnji biciklista. Obojica su zbrinuti na licu mesta i prevezeni na odgovarajuće medicinske lokacije radi daljeg lečenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading