HOROR! Dve osobe pogođene samostrelom usred grada!

Autor:

Svet

16.03.2024

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija radi na pronalaženju počinioca.

HOROR! Dve osobe pogođene samostrelom usred grada!

Foto: Tanjug/AP

U Londonu su se u razmaku od 10 dana dogodila dva napada iz samostrela, a policija veruje da su slučajevi povezani i da je reč o jednom napadaču.

Prvo je žena (44) pogođena u glavu strelicom kada je prelazila ulicu u Šordiču 4. marta uveče.

Potom, 14. marta, muškarac (20) je pogođen u vrat strelicom u blizini ulice Arnold cirkus, na 60 metara od mesta gde se dogodio prvi napad, takođe uveče, preneo je Skaj njuz.

Obe žrtve su napustile bolnicu i veruje se da neće imati dugotrajne posledice po zdravlje, navela je policija.

Policija radi na pronalaženju počinioca, a veći broj policajaca biće poslat u tu oblast tokom vikenda radi bolje zaštite.

Podsećamo, u istočnom Londonu, tačnije u policijskoj stanici u Forest Gejtu, nedavno je izbio veliki požar koji je zahtevao intervenciju više od 170 vatrogasaca.

Kako je javio Sky News, krov policijske stanice je potpuno zapaljen, a londonska vatrogasna brigada je angažovala više od 30 vatrogasnih vozila kako bi se obuzdao požar.

Više od 170 vatrogasaca je bilo angažovano na gašenju požara, a vatrogasne ekipe bile su aktivne tokom cele noći kako bi se situacija stabilizovala. Ova masivna intervencija vatrogasaca ukazuje na ozbiljnost požara i na potrebu za snažnim i koordinisanim naporima kako bi se sprečila dalja šteta.

Vatrogasci su fokusirani na gašenje vatre i sprečavanje njenog širenja, ali će istraga o uzroku požara biti neophodna kako bi se utvrdilo šta je dovelo do ovog ozbiljnog incidenta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading