ČOVEK UBIO MENTALNO OBOLELOG SINA, PA SE UPUCAO! Uveo ga je u bolnicu, izvadio pištolj i krenuo sa RAFALIMA!

Autor:

Svet

14.03.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon smeštaja u sobu za mentalno zdravlje u hitnoj pomoći, sin je navodno postao agresivan, što je navelo oca da izvuče pištolj i puca u zid u pokušaju da istera druge osobe iz sobe.

ČOVEK UBIO MENTALNO OBOLELOG SINA, PA SE UPUCAO! Uveo ga je u bolnicu, izvadio pištolj i krenuo sa RAFALIMA!

Foto: shutterstock

Policija

U četvrtak, bolnica AdventHealth Sebring na Floridi bila je poprište tragičnog događaja koji je potresao zajednicu. Naime, 66-godišnji muškarac dovezao je svog odraslog sina u bolnicu nakon što je primetio da se ponaša "pomalo borbeno", prema informacijama iz šerifove kancelarije okruga Hajlends.

Pokušaj izlaska iz sobe za mentalno zdravlje

Nakon smeštaja u sobu za mentalno zdravlje u hitnoj pomoći, sin je navodno postao agresivan, što je navelo oca da izvuče pištolj i puca u zid u pokušaju da istera druge osobe iz sobe. Ovaj dramatičan potez izazvao je paniku i strah među prisutnima, a potom je usledio još šokantniji čin, prenosi WSTP.

Tragični ishod

Muškarac je, nažalost, upucao svog sina pre nego što je izvršio samoubistvo, ostavljajući zajednicu u šoku i tuzi. Obojica su preminula na licu mesta, a srećom, nije bilo drugih povređenih u ovom tragičnom incidentu.

Reakcija i posledice

Nakon ovog događaja, bolnica je privremeno zatvorena na 10 minuta, a saobraćaj hitne pomoći je preusmeren u obližnji objekat. Ova tragedija ostavila je dubok trag na osoblje, pacijente i njihove porodice, kao i na čitavu zajednicu okruga Hajlends.

Ovaj tužan događaj jasno ukazuje na važnost pružanja podrške osobama sa mentalnim zdravstvenim izazovima i potrebom za daljim unapređenjem sistema za reagovanje na ovakve situacije. Nadamo se da će zajednica pronaći snagu da se izbori sa posledicama ovog tragičnog događaja i pruži podršku onima kojima je potrebna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading