OPSADNO STANJE U GRADU, UPUCANA DVA POLICAJCA I VATROGASAC! Specijalne jedinice policije na terenu!

Autor:

Svet

18.02.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored dva smrtno stradala policajca i vatrogasca, postoje i povređeni policajci, ali trenutno nema detalja o njihovom stanju.

OPSADNO STANJE U GRADU, UPUCANA DVA POLICAJCA I VATROGASAC! Specijalne jedinice policije na terenu!

Foto: Tanjug/AP

Danas je u Bernsvilu, u američkoj saveznoj državi Minesoti, došlo do tragičnog događaja u kojem su život izgubila dva policajca i jedan vatrogasac.

Prema rečima guvernera Minesote Tima Valza, tragedija se desila nakon što su se ovi hrabri službenici uputili na poziv porodice u opasnosti, prenosi NBC News.

Guverner Valz je istakao da je važno da se ceni hrabrost i žrtva koju policajci podnose svakodnevno, te da je celokupna država Minesota uz Bernsvil u ovim teškim trenucima.

Reakcija lokalnih i državnih zvaničnika

Senatorka Minesote Ejmi Klobučar izrazila je saučešće i podršku porodicama stradalih službenika, ističući da su oni radili svoj posao i štitili zajednicu. Sa druge strane, šef policije Mineapolisa Brajan O'Hara apelovao je na građane da se pridruže u molitvama za policiju Bernsvila.

Detalji o događaju

Izjavu policije Bernsvila potvrdila je i NBC News, navodeći da je došlo do incidenta u kojem je upotrebljeno oružje. Pored dva smrtno stradala policajca i vatrogasca, postoje i povređeni policajci, ali trenutno nema detalja o njihovom stanju.


Ovaj tragičan događaj baca svetlo na rizike i izazove sa kojima se svakodnevno susreću službenici reda i sigurnosti. Njihova hrabrost i posvećenost zajednici su neosporna, a ovakvi događaji nas podsećaju na važnost podrške i solidarnosti sa njima i njihovim porodicama.

(NBC News)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading