KRVAVO POPODNE U NJUJORKU: Najmanje ŠESTORO MRTVIH u pucnjavi u Bronksu

Autor:

Svet

12.02.2024

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedoci su opisali haos i paniku koji su zavladali nakon pucnjave.

KRVAVO POPODNE U NJUJORKU: Najmanje ŠESTORO MRTVIH u pucnjavi u Bronksu

Foto: Shutterstsock

U 16:40 sati po lokalnom vremenu, na stanici metroa Mount Eden u Bronksu u Njujorku, izbila je pucnjava koja je rezultirala najmanje šestoro ubijenih i nekoliko povređenih. Pucnjava se desila na peronu voza 4 u gornjem delu grada, pod još uvek nepoznatim okolnostima, prenosi Alo.

Prema prvim izveštajima policije, napadač je usmrtio najmanje šest osoba pre nego što je pobegao sa lica mesta. Identitet napadača i motivi napada za sada su obavijeni velom tajne, dok istražitelji pokušavaju da rekonstruišu tok događaja.

Svedoci su opisali haos i paniku koji su zavladali nakon pucnjave, opisujući prizore koji su ih ostavili u šoku. Mnogi od njih su istakli brzu reakciju policije i hitnih službi, ali su istovremeno izrazili strah i zabrinutost za bezbednost u gradu.

Hitne službe su odmah reagovale i uputile se ka mestu događaja kako bi pružile pomoć povređenima. Slike očajničkih pokušaja pružanja pomoći povređenima stvorile su snažnu sliku o ozbiljnosti situacije na terenu.

Nakon ovog tragičnog događaja, ostaje otvoreno pitanje bezbednosti na javnim mestima širom grada. Građani izražavaju zabrinutost i traže odgovore od nadležnih institucija o merama koje će biti preduzete kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Situacija je i dalje u razvoju, a građani i javnost širom sveta prate vesti o ovom tragičnom događaju. Nadamo se da će istražitelji brzo rasvetliti ovaj slučaj i da će odgovorni biti privedeni pravdi, pružajući tako neophodan mir i sigurnost zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading