MAJKA IZ PAKLA TUKLA SINA, POLIVALA GA HLADNOM VODOM I ZATVRALA U TRASPORTER ZA PSE! Dete preživelo jezivu torturu!

Autor:

Svet

28.02.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je imalo opasno nisku temperaturu tela.

MAJKA IZ PAKLA TUKLA SINA, POLIVALA GA HLADNOM VODOM I ZATVRALA U TRASPORTER ZA PSE! Dete preživelo jezivu torturu!

Foto: shutterstock

Majci (33) preti dugogodišnja zatvorska kazna, a presuda bi trebalo da bude u četvrtak. Tužioci optužuju i ženu (40) da je savetovala mučenje i zlostavljanje sopstvenog deteta.

Javnost u Austriji potresla je uznemirujuća vest o novom teškom slučaju zlostavljanja deteta. Optužena je majka (33) koja je u Kremsu svog sina, tada dvanaestogodišnjaka, zatvarala u transporter za pse, prebijala i izgladnjivala. Suočava se sa optužbom za pokušaj ubistva. Delimično je priznala krivicu. Tužioci zahtevaju da se ona i njena saučesnica (40) proglase krivim i prebace u zatvorsku psihijatrijsku bolnicu.

Žene su se upoznale 2019. godine i tada postale prijateljice. Ženu (40) optužuju da je izolovala majku i podsticala je na nasilje nad detetom. Navodno, baš ona je majci sugerisala da dete zatvori u transporter.

Prema optužnici, majka je od jula do novembra 2022. godine tukla sina, vezivala i zatvarala ga u transporter za pse dimenzija 57x83x63 centimetara. Kada je dete molilo za hranu, ona je to odbijala. Majka je uhapšena u jesen 2022., a njena pomagačica u martu 2023. godine.

- Njih je mučenje deteta veselilo - tvrdi tužiteljka.

Majka uglavnom ćuti o svemu, ali je ranije izjavila da je sina kažnjavala jer je želela da je sluša.

Sina je polivala hladnom vodom i ostavljala prozore otvorene tako da se dete smrzavalo. Iako mu je telesna temperatura bila opasno niska, sina nije odvela lekaru jer joj je "tako njena prijateljica sugerisala". Na kraju je 40-godišnjakinja ipak pozvala socijalnu radnicu i dete je prevezeno u bolnicu gde se oporavilo.

- Psihičke traume dete će imati celi život - tvrde tužitelji i zatražili su više stotina hiljada evra odštete. 

Majci prijeti dugogodišnja kazna zatvora, a presuda bi trebala biti u četvrtak, piše OÖNachrichten. 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading