ŽENA TUKLA SINČIĆA BAMBUSOM PO GLAVI DOK GA NIJE UBILA! Pred sudom iznela JEZIVU odbranu: ''Biblija me je na to NATERALA''!

Autor:

Svet

27.02.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitna pomoć je pronašla trogodišnjaka sa teškim povredama na nogama i obdukcija je pokazala da je imao modrice od udaraca po telu.

ŽENA TUKLA SINČIĆA BAMBUSOM PO GLAVI DOK GA NIJE UBILA! Pred sudom iznela JEZIVU odbranu: ''Biblija me je na to NATERALA''!

Foto: Durham Police

Kristina Robinson (30) trenutno se suočava sa optužbama za ubistvo svog trogodišnjeg sina Dvelanijaha, koji je preminuo u novembru 2022. Optužena majka iz Bracken Courta u Duramu negira optužbe i tvrdi da nije kriva za smrt svog sina, kao i za zlostavljanje deteta.

Prema rečima tužioca Ričarda Vrajta, mališan je preminuo od povrede glave nakon što je bio nasilno protresen dok je bio pod isključivom brigom svoje majke.

Hitna pomoć je pronašla trogodišnjaka sa teškim povredama na nogama i obdukcija je pokazala da je imao modrice od udaraca po telu, prenosi Dailymail.co.uk.

Vrajt je naveo da je dečak bio više puta udaran bambusovim štapom od strane svoje majke, a štap koji je bio natopljen krvlju deteta pronađen je u porodičnom domu. Robinson tvrdi da je udarila svog sina, ali da je to smatrala dozvoljenim jer joj je ''Biblija naredila da kazni svoje dete''.


Kada su hitne službe stigle na lice mesta, Robinson je rekla da joj sin ne diše i da su mu oči postale "čudne". Tvrdila je da je dečak povređen dok se igrao u tušu nedeljama ranije i navela da ga nije odvela u bolnicu jer su povrede bile površne i da ih je mogla lečiti kod kuće. Međutim, lekari su brzo shvatili ozbiljnost situacije i pokušali da spasu dečaka, ali bezuspešno. Obdukcija je pokazala da je dečak bio žrtva serije napada i da je pretrpeo brojne namerno nanete povrede.

Tužilac je istakao da su opekotine na dečakovim nogama, zadnjici i genitalijama izazvale "neizdrživu bol" i da je to majci bilo očigledno.

Dodao je i da je dečak preminuo ne zbog gušenja hranom, već zbog ozbiljne povrede glave koja je namerno nanesena. Prema rečima Vrajta, "bilo je očigledno da je ovo majka koja nije mogla odvesti svog sina u bolnicu jer je znala da bi odmah bila postavljena pitanja o tome kako je dečak zadobio te strašne povrede, a ne da pominjemo druge povrede koje su bile uzrokovane njenim redovnim udaranjem deteta".

Ova potresna priča nastavlja se dok javnost čeka na dalji razvoj događaja.

(Dailymail.co.uk)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading