OTAC MONSTRUM TUKAO ŠESTOMESEČNU BEBU DOK JE NIJE UBIO! Dete umrlo u majčinom naručju, ubica SVE NEGIRAO!

Autor:

Svet

20.02.2024

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac je tokom izricanja presude sedeo s glavom u rukama i bio vidno potresen.

OTAC MONSTRUM TUKAO ŠESTOMESEČNU BEBU DOK JE NIJE UBIO! Dete umrlo u majčinom naručju, ubica SVE NEGIRAO!

Foto: West Midlands Police

Dejvid Holik (29) iz Birmingema proglašen je krivim za ubistvo šestomesečnog sina Kaira Džak Holka, iako je na sudu negirao ubistvo. Mališan je preminuo u dečjoj bolnici u Birmingemu 12. februara 2020. godine, nekoliko dana nakon što je pretrpeo povredu mozga koja je nažalost bila smrtonosna.

Na suđenju je rečeno da je, pored povrede mozga, Kairo zadobio najmanje dva preloma lobanje i prelom desne ruke dok je bio kod oca od 9. februara, prenosi DailyMail.

Optužbe protiv oca

Tužilac Dejvid Mejson KC je tvrdio da je Kairo "ne samo nasilno drmusan, već ga je otac udario u glavu najmanje dva puta" tvrdim predmetom. Otac je tokom izricanja presude sedeo s glavom u rukama i bio vidno potresen.

Postupanje majke i porodice

Sud je čuo da je Holikova bivša partnerka Adina Džonson ostavila njihovog sina, kao i inače, 7. februara i dok je Kairo u to vreme bio prehlađen, ona nije imala druge brige za njegovo zdravlje. Poslednja osoba koja je videla Kaira živog i zdravog bio je Holikov brat Džejms, koji je oko ponoći ušao u sobu i video ih kako spavaju.

Reakcija oca na Kairovo stanje

Oko 4:30 ujutru, Holik je ušao u spavaću sobu svog oca u, kako su tužioci rekli, "paničnom stanju", rekavši da Kairo ne diše i da "ne želi da ga izgubi". Kairo je odvezen u bolnicu Valsal Manor, gde je Holik rekao medicinskom osoblju da je čuo svog sina kako plače pre nego što je prestao da diše i tvrdio da ga je samo protresao da bi ga "probudio".

Iskaz oca na suđenju

Tokom suđenja, Holik je rekao sudu da se spotakao i pao dok je nosio Kaira, što je možda izazvalo njegove povrede.

Emotivna izjava majke

- Prošle su četiri godine otkako smo izgubili Kaira i naša srca su još uvek slomljena kao i onog dana kada nam je tako okrutno oduzet. Zaslužio je da bude siguran pod brigom svog oca i zaslužio je da i danas bude ovde. Shrvani smo kada saznamo za čistu brutalnost nanetu Kairu i to će proganjati našu porodicu do kraja naših dana. Kai je bio svetlost naših života i oličenje nevinosti i bez njega smo slomljeni. Nadamo se sada posle toliko vremena da će konačno moći da se odmori. Zauvek ćemo ga tugovati - rekla je majka prošle godine tokom odavanja počasti, prenosi Daily mail.

(DailyMail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading