OGLASIO SE TAKER KARLSON POVODOM SMRTI NAVALJNOG, PA ŠOKIRAO JAVNOST! ''Cela stvar je ODVRATNA, nijedna pristojna osoba ne bi...''

Autor:

Svet

16.02.2024

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksej Navaljni, ruski opozicionar i kritičar Kremlja, iznenada je preminuo, a njegova smrt je podstakla mnoge da se zapitaju da li je to znak slabosti Vladimira Putina.

OGLASIO SE TAKER KARLSON POVODOM SMRTI NAVALJNOG, PA ŠOKIRAO JAVNOST! ''Cela stvar je ODVRATNA, nijedna pristojna osoba ne bi...''

Foto: Credit: Gavriil Grigorov / Sputnik / Profimedia

Taker Karlson, američki novinar koji je nedavno radio intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, oglasio se povodom smrti Alekseja Navaljnog u ruskom zatvoru.

- Cela ta stvar je varvarska i odvratna. Nijedna pristojna osoba to ne bi opravdala - rekao je Karlson za Daily Mail.

Bivši voditelj Fox news-a rekao je da je bio u avionu koji je putovao iz Dubaija kada je objavljena smrt Navaljnog.

Iako Navaljni, dok je bio u zatvoru, možda nije predstavljao direktnu pretnju Putinovom režimu, njegova smrt izazvala je kontroverze i postavila pitanje da li je Putinov režim ugrožen.

Podsetimo, Aleksej Navaljni, ruski opozicionar i kritičar Kremlja, iznenada je preminuo, a njegova smrt je podstakla mnoge da se zapitaju da li je to znak slabosti Vladimira Putina dok pokušava da održi poverenje u svoje odluke u vezi sa ratom u Ukrajini.

Navaljni je bio poznat po svojoj kampanji protiv korupcije u Rusiji, ali možda je još veću brigu za Putina predstavljala njegova aktivnost oko rata u Ukrajini, naročito uoči predsedničkih izbora u Rusiji.

Navaljni kao antiratni kandidat

Navaljni je bio poznat ne samo po svojoj kampanji protiv korupcije, već i po aktivnostima protiv rata u Ukrajini. On je snimio video snimke koji su otkrili luksuzne palate koje su navodno pripadale Putinu i njegovim prijateljima, ali je takođe pokazao hrabrost boreći se protiv rata i militarizma. Njegova hrabrost i popularnost izazvali su zabrinutost u Putinovom režimu, a moguće je da je to bio razlog zašto su neki tvrdili da je naređeno njegovo ubistvo kako bi se ugušio antiratni duh koji je Navaljni predstavljao, prenosi Sky News.

(DailyMail/Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading