NEMA DALJE, BAJDEN JE UPRAVO PREŠAO IGRICU: Novi gaf predsednika SAD, jordansku kraljicu Raniju pred njom nazvao - RIJANA! (VIDEO)

Autor:

Svet

15.02.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa najmoćnije države sveta niže gafove u 2024. godini kao na filmu

NEMA DALJE, BAJDEN JE UPRAVO PREŠAO IGRICU: Novi gaf predsednika SAD, jordansku kraljicu Raniju pred njom nazvao - RIJANA! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Predug je spisak gafova jednog predsednika, pa još i najmoćnije sile sveta, kao onaj od Džozefa Bajdena. I to samo u 2024. godini. Da ne nabrajamo one iz prethodne tri godine.

Bojali su se zvaničnici SAD da će se njihov vođa ponovo izblamirati i to je i učinio prilikom susreta sa jordanskom kraljicom Ranijom.

Kraljevska porodica Jordana stigla je u posetu američkom predsedniku tokom koje je ponovo napravio gaf.

Američki predsednik i kralj Jordana održali su privatni sastanak, na kojem su razgovarali o mogućnosti prekida vatre u Gazi.

 

 

Pre toga porodice kralja Jordana i američkog predsednika srele su se i slikale za medije, a Džo Bajden dodelio je kraljici novo ime.

Bajden je kralja nazvao dobrim prijateljem, a njegovu suprugu, kraljicu Raniju, nazvao "kraljicom Rijanom"!

I dok su se svi oko Bajdena, doduše u sebi hvatali za glave pitajući se ima li kraja njegovim gafovima, on je nastavio da priča potpuno nesvestan činjenice da je suprugu jednog kralja nazvao imenom planetarno popularne pevačice sa Barbadosa - Rijane.

Bajdenova popularnost u SAD dramatično se srozala poslednjih nedelja naročito od početka rata u Gazi.

Iako je nekoliko puta javno apelovao na Izraelce da prekinu da seju smrt po Gazi ubijajući i žene i decu, Bajden nijednim potezom nije učinio ništa da se masakr civila prekine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lili Mari

15.02.2024 21:04

Impicment.

Zoran NS

16.02.2024 03:04

Pa taj buzdovan nezna ni sta je pojeo u toku dana... namocniji covek...smesno. putin je najmocniji covek a zatim Si Djiping i ....a Bajden je odsvirao svoje