"POLJUBI ME U D...": Poznata političarka zbog pomoći Ukrajini brutalno prozvala bivšeg premijera i oduševila CELU RUSIJU

Autor:

Svet

15.02.2024

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unutar parlamenata najvećih država sveta sve je više podela oko toga kako se ophoditi prema Volodimiru Zelenskom i zemlji kojom upravlja

"POLJUBI ME U D...": Poznata političarka zbog pomoći Ukrajini brutalno prozvala bivšeg premijera i oduševila CELU RUSIJU

Foto: youtube.com/sky news

Kontroverzna Mardžori Tejlor Grin, desničarka iz redova američkih republikanaca nije u izjavi poštedela nekadašnjeg premijera Velike Britanije Dejvida Kamerona.

Sadašnji ministar spoljnih poslova Britanije izjavio je ove nedelje da svi u Kongresu i Senatu SAD moraju da budu složni kada je u pitanju nova finansijska pomoć Ukrajini.

Republikanska desničarka poručila je Dejvidu Kameronu da - može da je "poljubi u d***"!

Ona je ovo poručila nakon što je Kameron pozvao američke zakonodavce da usvoje zakon koji uključuje podršku Ukrajini.

Saveznica Donalda Trampa rekla je da bi ministar spoljnih poslova Velike Britanije trebalo da se "brine za sopstvenu zemlju" nakon njegove intervencije oko više milijardi dolara vrednog paketa strane pomoći koji je prošao kroz Kongres.

Predlog zakona je prošao kroz Senat, ali se suočava sa duboko neizvesnom budućnošću u Predstavničkom domu, gde se tvrdolinijaški republikanci koji se slažu sa predsedničkim kandidatom GOP-a Trampom protive zakonu.

Upitana o Kameronovim komentarima od srede, Tejlor Grin je rekla za Skaj njuz: "Dejvid Kameron mora da brine o svojoj zemlji i, iskreno, može da me poljubi u d*pe".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading