PUTIN U INTERVJUU TAKERU KARLSONU: ''Zapad je shvatio, nemoguć je strateški poraz Rusije!'' (VIDEO)

Autor:

Svet

09.02.2024

00:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapad je počeo da shvata da je nemoguć strateški poraz Rusije, rekao je ruski lider Vladimir Putin u intervjuu američkom novibaru Takeru Karlsonu.

PUTIN U INTERVJUU TAKERU KARLSONU: ''Zapad je shvatio, nemoguć je strateški poraz Rusije!'' (VIDEO)

Foto: Youtube/ Baklykov. Live

Kako je istakao, zapadne zemlje su do sada govorile: moramo da postignemo strateški poraz Rusije, poraz na bojnom polju.


- Ali sada, očigledno, dolazi do spoznaje da to nije lako uraditi, ako je uopšte i moguće. Po mom mišljenju, to je nemoguće po definiciji, to se nikada neće dogoditi. Čini mi se da to počinju da shvataju oni koji kontrolišu vlast na Zapadu. Ali ako je to tako i ako su to shvatili, sada razmislite šta dalje - poručio je Putin.

 


Kako je dodao, Rusija je spremna na dijalog sa Zapadom.
Putin je napomenuo da se ruski hipersonični udarni sistemi stalno usavršavaju. Ipak, kako je dodao, pravljenje tog oružja bilo je iznuđen odgovor na postupke Zapada.

- Napravili smo hipersonične sisteme, i to interkonitetalnog dometa, i nastavljamo da ih razvijamo. Kada je reč o hipersoničnim udarnim sistemima, pretekli smo sve – i SAD i druge zemlje. Svakodnevno ih poboljšavamo - istakao je Putin.

Pored toga, on je dodao da zemlje NATO pokušavaju da zastraše svoje stanovništvo izmišljenom ruskom pretnjom, ali da pametni ljudi razumeju da su to laži.

Ruski lider je primetio da NATO članice žele da pregovaraju sa Rusijom o nastaloj bezbednosnoj situaciji, ali ne znaju i ne mogu da shvate na koji način to da urade.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading