KARLSON OBJAVIO SLIKU SA PUTINOM: Društvene mreže se usijale, ovo je ništa šta sledi u ponoć!

Autor:

Svet

08.02.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Taker Karslon objavio je uzbudljive vesti na svom Instagram profilu, deleći prvu fotografiju sa svog intervjua sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.

KARLSON OBJAVIO SLIKU SA PUTINOM: Društvene mreže se usijale, ovo je ništa šta sledi u ponoć!

Foto: Tanjug/AP

Fotografija, snimljena u zvaničnom predstavništvu u Kremlju, otkriva dve ključne ličnosti za stolom - Putin i Karlson, odvojeni malim stolom, dok novinar drži čašu vode. Pored predsednika se nalazi, verovatno, beli termos, što nije neuobičajeno za Putina, poznatog po svojoj sklonosti ka konzumiranju čaja.

Na slici se vidi ozbiljna atmosfera, oba gospodina su u odelima, pri čemu je Karlson odabrao prugastu kravatu, dok je Putin ostao verni nosilac obične kravate. Ova slika izaziva pažnju, s obzirom da je Putin često meta interesovanja medija, posebno kada je u pitanju njegovo korišćenje termosa u javnosti.

 

 

Vest o Karlsonovom boravku u Moskvi prate i dodatne informacije o mogućem mešanju Bele kuće u planirani intervju. Prema rečima novinara, Bela kuća je pokušala dva puta da poremeti intervju, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti. Međutim, ove tvrdnje su demantovane od strane portparola Bele kuće, Karin Žan Pjer.

Tucker Karlson je u svom objašnjenju razloga za intervju istakao potrebu da se američka javnost upozna sa aktuelnim događajima u Rusiji i Ukrajini, ističući nedostatak informacija i znanja o ovim temama među Amerikancima.

Dan ranije, sekretar za štampu ruskog predsednika Dmitrij Peskov potvrdio da je Putin razgovarao sa Takerom Karlsonom, dodatno potvrđujući autentičnost događaja.

Intervju je najavljen za 9. februar u dva sata ujutru po moskovskom vremenu, a u ponoć po našem vremenu, obećavajući zanimljiv i važan razgovor između američkog novinara i ruskog lidera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading