OTAC JOJ SILOVAO ĆERKU, ONA OSTALA U ŠOKU: "Rekla mi je da ne želi da deda dolazi u selo"

Autor:

Svet

04.02.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je ispričala kako je saznala istinu o onome što je njen otac učinio njenoj ćerki.

OTAC JOJ SILOVAO ĆERKU, ONA OSTALA U ŠOKU: "Rekla mi je da ne želi da deda dolazi u selo"

Foto: Shutterstock

Porodica 15-godišnje devojčice iz Grčke je zatečena i šokirana kada su saznali da je devojčica navodno bila žrtva svog rođenog dede, koji ju je silovao od njenih 9 godina. Ova potresna priča je došla do javnosti nakon što je devojčica odlučila da progovori i poveri se svojoj drugarici, otkrivajući užasne detalje dedinih zlodela.

Dugo skrivana tajna

Prema rečima majke devojčice, ni ona ni baka nisu imale pojma šta se dešavalo dok je devojčica bila nasamo sa svojim dedom. Otkrila je da je devojčica prošle godine konačno odlučila da progovori o užasnim zločinima koje je pretrpela. Majka je otkrila da su bili u poseti dedi u selu, kada je on zamolio devojčicu da ostane s njim jer će biti sam, na šta je devojčica odbila, izrazivši jasno nepoverenje prema svom dedi.

- Moja ćerka je otkrila sve prošle godine, nismo ništa slutili. Prošle godine smo otišli u selo sa mojim ocem. On ju je pitao da li želi da ide sa njim jer će biti sam. Ona mi je rekla da ne želi da deda dolazi u selo - rekla je majka devojčice.

Otkrivanje istine

Majka je ispričala kako je saznala istinu o onome što je njen otac učinio njenoj ćerki. Kako je rekla, saznanje je došlo kada je njena ćerka poverila svoju tajnu drugarici. Devojčica je plakala dok je ispričavala sve što joj se dogodilo, ali je hrabro odlučila da više ne čuva tajnu za sebe.

Ova potresna priča baca svetlo na značaj podrške i poverenja unutar porodice, kao i važnost hrabrosti devojčice da progovori o užasnom iskustvu kroz koje je prošla. Nadu budi saznanje da je istina na kraju ipak izašla na videlo, a sada je na pravosudnim organima da pruže adekvatnu podršku devojčici i njenoj porodici dok se bore sa posledicama ovog strašnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading