ČAK I POLICAJCI POVRAĆALI KAD SU VIDELI MONSTRUOZNE FOTOGRAFIJE: Otac koji je godinama silovao ćerku zgrozio sve - poruke su jezive!

Autor:

Hronika

27.01.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompjuter osumnjičenog je poslat na veštačenje, a ono što su inspektori pronašli nadmašilo je svaku sumnju.

ČAK I POLICAJCI POVRAĆALI KAD SU VIDELI MONSTRUOZNE FOTOGRAFIJE: Otac koji je godinama silovao ćerku zgrozio sve - poruke su jezive!

Foto: Facebook, Shutterstock

N.D.

Užasavajući zločin koji je šokirao inspektore za Visokotehnološki kriminal otkriven je u okolini Novog Pazara. Nakon hapšenja N. D. (45), policija je pronašla jezive dokaze koji ukazuju na sedmogodišnje zlostavljanje njegove 13-godišnje ćerke. Kompjuter osumnjičenog je poslat na veštačenje, a ono što su inspektori pronašli nadmašilo je svaku sumnju.

Glasovne poruke kao dodatni užas

Pored slika i video snimaka, na računaru osumnjičenog pronađeni su i glasovni zapisi koji su dodatno potvrdili stravičnu prirodu zločina. Osumnjičeni je primoravao svoju ćerku da snima glasovne poruke pedofilima, dok je on naređivao devojčici da izgovara najprljavije stvari. Još uznemirujuće je saznanje da je osumnjičeni prodavao ove gnusne snimke za 10 dolara.

- U njihovim računarima je pronađen veliki broj fotografija i video-snimaka na kom odrasle osobe imaju seksualne odnose sa maloletnicima. Inspektori za borbu protiv Visokotehnološkog kriminala su zatim detaljnom analizom internet adresa uspeli da povežu ko je i odakle poslao stravične slike i video-zapise. Među tim adresama je otkrivena i ona koja je pripadala osumnjičenom N. D. - rekao je sagovornik i dodao:

- Šok je usledio kada su policajci utvrdili da na snimcima i fotografijama upravo N. D. ima seksualne odnose sa svojom ćerkom. Zatim je otkiveno da je osumnjičeni taj pedofilski materijal prodavao drugim bolesnicima i za to naplaćivao 10 dolara. Istragom je takođe utvrđeno da je N. D. ranije bio na robiji zbog proganjanja maloletnica.

Tragovi koji su doveli do monstruma

Policija je otkrila ovaj užas u okviru akcije pod nazivom "Armagedon", koja je rezultirala hapšenjem osam pedofila. Detaljnom analizom internet adresa, inspektori su uspeli da povežu osumnjičenog N. D. sa stravičnim materijalom. Dodatni šok nastupio je kada su policajci utvrdili da je upravo N. D. bio akter na snimcima i fotografijama sa svojom ćerkom.

Svi su ostali šokirani kada su videli šta je jedan otac radio sa svojom ćerkom. Policajci su se zgrožavali, a od nekih fotografija čak i povraćali - rekao je izvor iz istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading