"DEDA JOJ JE DODIRIVAO GENITALIJE I PITAO DA LI JOJ SE TO SVIĐA": Uhapšen pedofil (78) koji je zlostavljao sopstvenu unuku od njene DEVETE GODINE

Autor:

Svet

03.02.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je "od početka 2017. do kraja 2019. godine svoju maloletnu unuku terao da toleriše seksualne radnje", saopštila je policija.

"DEDA JOJ JE DODIRIVAO GENITALIJE I PITAO DA LI JOJ SE TO SVIĐA": Uhapšen pedofil (78) koji je zlostavljao sopstvenu unuku od njene DEVETE GODINE

Foto: Shuttestock

zlostavljanje deteta

Vlasti istražuju nezamisliv slučaj silovanja maloletnice u atinskom predgrađu Keraciniju, a počinilac je 78-godišnji deda sada 16-godišnje devojčice, koju je navodno silovao od njene devete godine. Prema saopštenju policije, on je "od početka 2017. do kraja 2019. godine svoju maloletnu unuku terao da toleriše seksualne radnje" - kada je on imao između 71 i 73 godina.

Uznemirujući detalji početka zlostavljanja

Sve je počelo kada je devojčica imala samo 9 godina, kada je deda počeo da vrši seksualne radnje nad njom, posebno tokom poseta porodičnoj kući. Prvi put su zajedno sedeli na sofi u dnevnoj sobi i gledali film, a tada je deda počeo da dodiruje njene genitalije, pitajući stalno da li joj se sviđa.

Hapšenje i optužbe

Prema informacijama, devojčica je u jednom trenutku odlučila da sve otkrije svojoj majci, što je rezultiralo hapšenjem 78-godišnjaka. Kako je saopštila policija, osumnjičeni je uhapšen 2. februara i tereti se za ponovljeno silovanje maloletnice, ponovljene seksualne radnje i zlostavljanje maloletnice mlađe od 14 godina. Ovaj 78-godišnjak je optužen da je navedena krivična dela izvršio najmanje od 2017. godine nad maloletnim licem koje nije navršilo 14 godina.

Ovaj uznemirujući slučaj je šokirao javnost, a istražitelji nastoje da utvrde sve okolnosti i pravnu odgovornost počinioca. Sve više se ističe važnost edukacije o zaštiti dece od seksualnog zlostavljanja i potreba za brzom reakcijom društva u otkrivanju i sprečavanju ovakvih strašnih dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading