HOROR U PARKU! Žena prišla detetu i pred njegovim roditeljima ga UDARILA U GLAVU, a onda je iz torbe IZVADILA SEKIRU I NOŽ!

Autor:

Svet

29.01.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevici kažu da je izgledalo kao da je spremna da pobije sve oko sebe

HOROR U PARKU! Žena prišla detetu i pred njegovim roditeljima ga UDARILA U GLAVU, a onda je iz torbe IZVADILA SEKIRU I NOŽ!

Foto: Shutterstock

Nemica nepoznatog identiteta napravila je potpuni haos u dečjem parku u Sarbrikenu.

Žena je, naočigled nekoliko roditelja sa malom decom u jednom momentu ušla u park, prišla detetu i udarila ga je u glavu!

Istog momenta razjareni i šokirani njegovi roditelji prišli su joj ali ona je onda iz torbe izvadila sekiru, ali i nož.

Usledila je neviđena drama. Otac deteta povikao je na nju spreman da se obračuna i uzme joj iz ruku oružje, a onda je ona, videvši u šta se pretvara scena, počela da beži.

Dok je bežala, žena ih je psovala i vrištala je da ju je čulo pola grada. Policija se u roku od nekoliko trenutaka našla na licu mesta, sustigavši ženu.

Žena se suprotstavila policiji preteći im da neće ni po koju cenu ispustiti nož i sekiru iz ruku. Na kraju su morali da upotrebe elektrošoker kako bi je savladali.

Kada je došla k sebi, ispustila je oružje iz ruku i privedena je u stanicu.

"Ona je u trenutku zločina, bila u teškom psihičkom stanju i odvedena je u psihijatrijsku bolnicu", saopštila je policija iz Sarbrikena.

Deca koja su bila na licu mesta plakala su i vidno uznemirena, odvedena su kućama.

"Niko od nas je ne poznaje. Moje dete ništa joj nije skrivilo, igralo se u parku i gledalo je svoja posla. U potpunom smo šoku. Možda bi u narednom periodu trebalo da imamo policajce oko parkova. Ovde više nije tako bezbedno", rekao je otac deteta koje je razjarena žena napala.

Policija nije saopštila druge detalje slučaja osim da je žena smeštena u psihijatrijsku bolnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading