NAKON ŠTO SE MIA UBILA ZBOG VRŠNJAČKOG NASILJA, PREMINULA I NJENA MAJKA: Otkriven razlog misteriozne smrti

Autor:

Svet

28.01.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt Marise bila je rezultat aneurizme mozga koja je dovela do akutne mijeloične leukemije, koja se smatrala neizlečivom.

NAKON ŠTO SE MIA UBILA ZBOG VRŠNJAČKOG NASILJA, PREMINULA I NJENA MAJKA: Otkriven razlog misteriozne smrti

Foto: Printskrin/Facebook/Mariano Janin

Porodica Janin je prošla kroz niz tragedija koje su ih zauvek promenile. Njihova priča je obavijena tugom i bolom, ostavljajući dubok trag u njihovim srcima.

Mia Janin je pretrpela dugotrajno maltretiranje kako u školi, tako i na internetu. Postala je deo Snepčet grupe namenjene samo dečacima, gde je bila izložena ponižavajućim situacijama. Njeno srceparajuće samoubistvo ostavilo je porodicu u očaju i tuzi.

Nakon tragične smrti Mie, Marisa Janin, njena majka, je takođe preminula, izazivajući još veću patnju u porodici. Smrt Marise bila je rezultat aneurizme mozga koja je dovela do akutne mijeloične leukemije, koja se smatrala neizlečivom. Njena smrt ostavila je prazninu koja se ne može popuniti.

Dobro ste me vaspitali. Naučila sam mnoge stvari. Mnogo vas volim. Međutim, znam da je ovo prava odluka za mene. Na zemlji se nikada nisam osećala povezano. Osećala sam čežnju sve vreme da odem na drugo mesto. Znam da je ovo šok. Molim vas, dajte mojim prijteljima moje stvari. Volim vas - piše u oproštajnom pismu Mie Janin.

Mariano Janin, njen nesrećni suprug, pretrpeo je neizmernu bol i tugu gubitka svoje voljene supruge i ćerke. Nakon Miine smrti, Mariano se zakleo da će se boriti za promene kako bi zaštitio decu od zlostavljanja na internetu. Njegova rešenost da se izbori za pravdu pokazuje njegovu snagu i hrabrost usred duboke tuge.

- Moja ćerka je iskusila dugotrajno i neprekidno maltretiranje lično i onlajn. Druga porodica ne može da doživi ono što  sam ja doživeo - naveo je on.

Mariano je javno izrazio svoju tugu i oproštaj svojoj voljenoj supruzi na društvenim mrežama. Njegove reči odražavaju duboku ljubav i bol koju je osećao. Njegova želja da zaštiti decu od sličnih tragedija pokazuje snagu njegove ljubavi prema svojoj porodici.

- Moja voljena Marisa. Hvala ti za sve naše godine zajedno. Osećam se zaista blagosloveno i počašćeno što sam bio tvoj muž. Nadam se da si konačno sa Miom još jednom i da ste našle način da počivate u miru. Srešćemo se ponovo. Zauvek ću te voleti. Mariano - piše u objavi.

Porodica Janin je suočena sa nezamislivim gubicima, ali njihova priča postaje inspiracija za borbu protiv zlostavljanja na internetu i zaštite dece od štetnih uticaja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading