JAKO JE TEŠKO BITI ANINA MAJKA! Mila Ćurčić prvi put priča o ćerkinim POGREŠNIM IZBORIMA, sa knedlom u grlu pomenula Acu Bulića!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka bivše zadrugarke progovorila o najbolnijim životnim situacijama, pa otkrila da je Aninog oca čekala 17 godina.

JAKO JE TEŠKO BITI ANINA MAJKA! Mila Ćurčić prvi put priča o ćerkinim POGREŠNIM IZBORIMA, sa knedlom u grlu pomenula Acu Bulića!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Učesnica "Zadruge 6" Ana Ćurčić gostovala je u jednoj emisiji zajedno sa svojom majkom Milom Ćurčić, gde je ona iz svog ugla opisala kako su se zajedno nosile sa svim životnim izazovima.

U jednom trenutku je kroz suze i sa knedlom u grlu progovorila o Aninom gubitku bebe. 

- Kao da je juče bilo, znam da kada je otišla, odleteli su u bolnicu. Samo znam da sam obukla beli mantil i da smo videli bebu koju smo dotakli. Nismo ni znali šta se događa, tek kada nisu Ani donosili bebu čuli smo tužnu situaciju u koju i danas ne verujemo, a to je da je beba preminula. Aca je tražio da sahrani bebu, ali bolnica to nije dozvolila. Bol nije prošla, Ana i ja stalno pričamo o tome - ispričala je Mila.

Foto: Republika

Mila Ćurčić je na finale "Zadruge 6" došla u pratnji Ace Bulića 

Ona se zatim osvrnula na ćerkino detinjstvo, pa pomenula i svoje odrastanje.

 

Ana se mnogo namučila, ja sam je sama odgajila i nju i njenu sestru. Ja sam radila, a ona i sestra su išle u vrtić od šest meseci. Otac im je radio u inostranstvu - započela je Mila, pa priznala:

- Moje detinjstvo je bilo još tužnije od Aninog. Moja majka me je napustila kada sam imala šest godina. Baka mi je zamenjivala majku. 

Ana je tada potvrdila da je Mila uvek bila tu za svoju decu.

Meni majka nikada nije falila, ja znam da mi je tu i da je imam Ja sam mami prećutkivala i štedela je nekih stvari, ali na kraju je nikad nisam poštedela. Moj život i stvari koje su mi se događale, mnogo sam joj boli nanela.

Foto: Republika TV

Ana Ćurčić je uvek u životu mogla da se osloni na svoju majku

Majka bivše zadrugarke je zatim opisala 

- Nisu me prošle boli, pogotovo jer je ostala bez krova nad glavom. Jako je teško biti Anina majka, jer sam ja proživljavala njene nesrećne ljubavi. Moji saveti nisu dopirali do njenog mozga, to je možda i neka sudbina. Borile smo se i ona i ja - otvorila je dušu Mila pred kamerama, pa naglasila: 

- Bila sam sama, suprug je dolazio par puta, ali se svodilo na to da je uvek bio van kuće. Nisam mogla da se oslonim na njega takvog. Primila sam ga u kuću posle 17 godina, ali nije mogao da se prilagodi nama. On se više puta pojavljivao i ostavljao poruku na stolu. Ja sam mislila kad god dođe da će se promeniti i ostati. Želela sam da živimo kao porodica i čekala ga 17 godina.

Nakon toga, Ana je prokomentarisala: 

- Ja sam mami rekla kako moj život liči na njen, obe smo imale nesrećnu priču, ali sam rekla da mislim da ću biti pametna, pa neću ostati sama. Moja sestra i ja smo joj uvek bile prioritet. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading