VATROGASAC DOŠAO DA IZVADI TELO NE SLUTEĆI O KOME SE RADI: Kada je video nešto na nozi, zamračilo mu se pred OČIMA i odmah je ZNAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Znao sam nešto što niko drugi nije".

VATROGASAC DOŠAO DA IZVADI TELO NE SLUTEĆI O KOME SE RADI: Kada je video nešto na nozi, zamračilo mu se pred OČIMA i odmah je ZNAO!

Foto: Facebook/Ella Brooke Smith

Vatrogasac je pozvan da dođe zbog nesreće koja se dogodila, a onda je pronašao svoju 21 - godišnju ćerku kako je izvlače iz olupine.

Elu Bruk Smit (21) je iz olupine izvlačio njen otac Adrijan, koji je bio na dužnosti u trenutku tragične nesreće, i prepoznao je po tetovaži.

Ela je poginula u razornoj nesreći koju su izazvala dva učenika vozača Jago Klark (21) i buduća mama Ema Prajs (21) u drumskoj trci. Adrijan ispričao je kako je bio na dužnosti kada je pozvan na mesto nesreće, ne znajući da je njegova ćerka umešana.

U izjavi o emocionalnom uticaju žrtve, suočio se sa Prajsom i Klarkom na sudu.

- Bio sam dežurni u vatrogasnoj službi Pembrokšira i bio sam mobilisan na sudar u kojem je učestvovalo više putnika, čemu sam prisustvovao mnogo puta u svojoj karijeri. Jednom sam bio prisutan i procenio mesto događaja i kretao se oko jednog od vozila i stao između njih dvojice. Primetio sam da iz jedne od njih izvlače ženu, video sam tetovažu na njenoj nozi i odmah znao da je ona. Okrenuo sam se ka autu i ​​proverio registraciju – bila je to Elina. Kada sam se osvrnuo, navlačili su ćebe preko Ele. Znao sam nešto što niko drugi nije, znao sam da je moja najstarija ćerka mrtva - rekao je on, a prenosi "Dejli mejl".

Foto: Facebook/Ella Brooke Smith

Elu je otac pronašao mrtvu

Otac je rekao da ga je "progonilo" što nije mogao da kaže svojoj ženi preko telefona da im je ćerka mrtva.

Sud je zaključio da je Smit bio primoran da ode u prevremenu penziju zbog svoje uloge vatrogasca i da je njegova supruga Marija morala da napusti posao u NHS-u.

- Gubitak me izjeda i moja tuga je od mene napravila novu osobu. Otac koji je planirao sahranu svoje ćerke, a ne njeno venčanje, otac koji je nosio kovčeg umesto da je vodi niz prolaz, otac koji je čitao hvalospev pre nego očev govor za neveste - rekao je.

Klark i Ema Prajs su viđeni kako se takmiče pre užasne nesreće koja se dogodila.

Tužilac Džim Dejvis rekao je da je Ela stigla na plažu da pokupi Klarka nakon što je proveo dan na moru sa Prajsom i prijateljima.

Klark je viđen kako pijucka iz flaše i meša votku i Sourz pre nego što je seo na mesto vozača Elinog automobila. Na sudu je saslušan prijatelj Luis Hitfild koji je upozorio Klarka da ne vozi nakon što se "hvalio".

Foto: Facebook/Ella Brooke Smith

Zbog trke na putu, devojka Ela je preminula

Hitfild je rekao da je povikao: "Ne budi idiot" kada je video Klarka kako ulazi na vozačevo sedište dok je Ela sela na suvozačevo.

-  Ni jedan od optuženih nije trebalo da upravlja vozilom u to vreme, pošto su obojica imali samo privremene dozvole i nisu bili pod nadzorom. Izgleda da se Jago Klark svima hvalio da će voziti Elin auto i prestići sve - rekao je Dejvis.

Sud je čuo da je Ela zadobila katastrofalne povrede u nesreći i da je proglašena mrtvom na licu mesta.

Klark iz Haberstona, Milford Hejven, proglašen je krivim za nanošenje smrti opasnom vožnjom i nanošenje teških povreda.

Izricanje kazne se nastavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading