MNOGO MI JE TEŠKO! HRANIM 14 USTA, MUKOTRPNO SAM RADIO, A SADA... Kinezi u šoku nakon što im je buktinja u Bloku 70 uništila život, potez jedne devojčice rasplakao je sve (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

24.01.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kinezi trenutno zabrinuti stoje iza tržnog centra sa robom koju su spasli i kažu da ih je zadesila muka.

MNOGO MI JE TEŠKO! HRANIM 14 USTA, MUKOTRPNO SAM RADIO, A SADA... Kinezi u šoku nakon što im  je buktinja u Bloku 70 uništila život, potez jedne devojčice rasplakao je sve (FOTO/VIDEO)

Foto: Republika

Kinezi nakon požara

Jutros oko 7 časova izbio je jeziv požar u Kineskom tržnom centru u Bloku 70, a portal Republika.rs je na licu mesta.

Požar je stavljen pod kontrolu, a vlasnici lokala u ovom tržnom centru sada spasavaju robu do koje mogu da dođu. U tome im pomažu i naši ljudi.

Kinezi trenutno zabrinuti stoje iza tržnog centra sa robom koju su spasli, sklanjaju se od kamera i kažu da ih je zadesila muka.

Nas reporter je zaustavio Kineza koji nije hteo da nam kaže ime, ali je rekao:

- Mukotrpno radimo. Imam ovde nekoliko lokala od kojih su tri izgorela. Ne mogu da procenim štetu, ali biće teško nadoknaditi je. Hranim 14 usta i imam mnogo radnika. Onda možete da mislite koliko mi je teško.

U spasavanju robe iz zapaljenog TC pomogli su i radnici sa naše teritorije kojima su Kinezi poslodavci.

U ovom užasu isplivala je i srceparajuca fotografija - kineska devojčica daje bombonu radniku naše Žandarmerije u znak zahvalnosti na pomoći.

Republika

Foto: Republika

Devojčica i Žandarm

Dvojica naših sugrađana sa Ledina došla su da pomognu stanarima Kinezima.

- Ovo je roba koju su uspeli da iznesu iz radnji koje su gorele. Hoće da je prevezu do magacina svojih u kod prijatelja gore na Ledinama.  Snalaze se kako znaju i umeju. Osigurani su valjda pa ce im šteta biti nadoknađena - rekao je naš sagovornik.

- To im je sve što imaju i mnogo nam ih je žao. Jesu aljkavi i ne vode mnogo računa i nije čudo da se vatra proširila. Njihova roba je lako zapaljiva jer je uglavnom sve plastika to što prodaju - rekao je jedan od stanara 70. bloka za Republiku.

 I dalje ima vatre u lokalima koji su prvi izgoreli do poda. Vatrogasci se još uvek bore sa plamenom. Tu su i rezervne boce sa kiseonikom ukoliko im zatrebaju.

Republika

Foto: Republika

Oprema za vatrogasce

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading