PRE NEGO ŠTO SU SE UPOZNALI IMALI SU ISTI ZNAK NA TELU: Sudbinski susret sve je OTKRIO, od tog dana ništa nije više isto!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Retko ko bi pristao na ovako nešto!

PRE NEGO ŠTO SU SE UPOZNALI IMALI SU ISTI ZNAK NA TELU: Sudbinski susret sve je OTKRIO, od tog dana ništa nije više isto!

Foto: Titkok/alicemandry1

Neki parovi samovoljno urade iste tetovaže, ali retko kome može se desiti što i njima! Jedan par ima istu tetovažu, na istom mestu, uradili su je istog dana, ali pre nego što su se upoznali.

Alis Mandri je otkrila da su njen sadašnji dečko Morgan i ona otkrili da su oboje istetovirali reč "Obećanje" na srednjem prstu nekoliko sati pre nego što su se sreli na žurci, i time su dokazali da sudbina postoji.

Alis, iz Oksteda, objasnila je da postoji odvojeno "lično značenje" za njih.  Alis je rezervisala mesto u klubu uveče sa svojom najboljom prijateljicom, a tokom dana joj je bilo dosadno pa je odlučila da sebi zakaže tetovažu.

Tražeći ideju, pretražila je na internetu i naišla na reč "obećanje" urađenu na nečijem prstu, što je inspirisalo da uradi i ona sama.

Kasnije te noći, dok je žurka jenjavala, Alis i njena prijateljica su počele da razgovaraju sa nekoliko momaka. Tada je upoznala Morgana, piše "Miror".

Foto: TikTok/ alicemandry1

Devojka je saznala da osoba koju je upoznala ima istu tetovažu kao i on

Sledećeg dana Alis i Morgan su odlučili da odu na sastanak i jedu kako bi im to pomoglo da se oporave od prethodne noći, a onda je Alis primetila zavoj na Morganovom prstu. Kako je sastanak odmicao, odlučila je da ga pita za zavoj, a on je objasnio da se istetovirao dan ranije.

Već šokirana vestima da se i on tetovirao, Alis je rekla da je zabrinuta šta će biti sledeće, a Morgan je pokazao šta je tetovirao.

- Nisam mogla da prestanem da gledam, ali u svojoj glavi sam mislila da će, ako mu kažem ovo, on misliti isto što i ja. Ili je moj progonitelj ili smo srodne duše, i nadala sam se da nije (progonitelj). Upravo sam rekla da ne znam kako da mu ovo kažem, ali u suštini, imamo potpuno istu tetovažu. I oboje smo samo sedeli i gledali jedno drugo i razmišljali, šta se ovde dešava? Kakva je ovo magija? Nismo bili na društvenim mrežama; on živi 45 minuta od mene; mi se bukvalno nismo poznavali. Imamo potpuno istu tetovažu na istom prstu, na istoj ruci, potpuno istim fontom. Samo smo pričali o tome kako je to bilo čudno i prešli na temu da imamo slobodnu nedelju i da odemo zajedno negde. On me je samo pogledao i rekao da i on ima slobodnu nedelju! Upravo tada smo oboje rezervisali Tursku, i otišli sledećeg dana; ostalo je istorija - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading