SPASAO GA DEČJI TRIK! Muškarac 24 sata plutao na pučini, bio i OČI U OČI SA MORSKIM PSOM, a onda se u deliću sekunde sve promenilo

Autor:

Svet

04.01.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislio je da će umreti iako morski pas nije pokazivao želju da ga napadne. Ali posle toga sve se promenilo

SPASAO GA DEČJI TRIK! Muškarac 24 sata plutao na pučini, bio i OČI U OČI SA MORSKIM PSOM, a onda se u deliću sekunde sve promenilo

Foto: pixabay.com

Muškarac sa Novog Zelanda proveo je puna 24 sata u okeanu bez ikakve šanse da se spasi sve dok se nije setio dečjeg trika.

Novozelanđanin je bio na izmaku snaga kad je pogledao u svoj ručni sat, te je u očaju krenuo da šalje signale koristeći refleksije sunca!

To je privuklo pažnju ribara koji su se nalazili na sat vremena čamcem od njega. 

Policija je rekla da je "apsolutno čudo" da je čovek, čiji identitet nije otkriven, živ nakon što je pao u more s dvanaestometarskog čamca dok je u utorak bio u ribolovu.

Muškarac je ispričao da se brod prevrnuo nakon što je upecao ribu.

Cele noći izdržao je u okeanu i čak se našao licem u lice s morskim psom, objavila je policija.

Pokušao je da prepliva 55 kilometara do ostrva Alderman na severoistoku Novog Zelanda, ali se brzo iscrpeo i struje su ga odvlačile dalje.

Čovek je na kraju spasen nakon što su trojica ribara primetila neobičan odsjaj u vodi.

Ubrzo su shvatili da je to čovek koji je očajnički pokušavao da privuče njihovu pažnju koristeći odsjaj sunca na svom satu.

"Pravo je čudo da je ribar ovo preživeo. Bez brze akcije trojice muškaraca koji su ga izvukli, ovo bi sigurno imalo tragičan ishod", rekla je policija.

Muškarac je brzo odveden u marinu Vangamata u kojoj je lečen zbog hipotermije i iscrpljenosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading