HOROR! OSMOGODIŠNJAKA PROŽDRALA NEMAN: Pomahnitali gmizavac naočigled majke izgrizao dečaka do smrti!

Autor:

Svet

31.12.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Fernandes Flores suočava se sa neopisivim bolom nakon što je njihov osmogodišnji sin, Hulio Otario Fernandes, stradao u jezivom napadu krokodila na reci Matina, nedaleko od njihovog doma u Limonu.

HOROR! OSMOGODIŠNJAKA PROŽDRALA NEMAN: Pomahnitali gmizavac naočigled majke izgrizao dečaka do smrti!

Foto: Ezequiel BECERRA / AFP / Profimedia, Printscreen

Krokodil usmrtio dečaka

Mali Hulio je krenuo na reku matina kako bi veslao u plitkoj vodi, ali je njegov izlet pretvoren u tragediju kada ga je neočekivano napao i povukao pod vodu krokodil, izgrizavši ga do smrti. Roditelji, Don Hulio i Margini Fernandes Flores, nemoćni su svedoci ovog stravičnog događaja.

Očajni roditelji planiraju preseljenje u Nikaragvu kako bi zaštitili svoju preostalu decu - četvoro dece, starosti između 3 i 16 godina. Spremni su na ovaj korak kako bi izbegli konstantno podsećanje na tragediju koja se dogodila, ističući da je nemoguće nastaviti život u Matini.

Vlasti Kostarike intenzivno tragaju za krokodilom koji je napao i ubio osmogodišnjeg dečaka. Njihovi napori usmereni su na pronalaženje reptila kako bi sprečili slične incidente u budućnosti.

- U svakom kutku kuće nalazimo nešto što nas podseća na Hulita, što nam zadaje mnogo bola. Ne možemo da budemo ovde jer sve vreme provodimo sećajući se kako je bilo lepo imati ga ovde sa nama. Jako nam je teško, pa ćemo morati da odemo odavde - rekla je majka nastradalog dečaka.

Ona je rekla i da se plaši da se tako nešto ne ponovi.

- Moja druga deca deluju snažno, ali čovek razume da su tužna. Kad god se setimo šta se desilo, ne možemo da ne zaplačemo – dodala je.

Otac osmogodišnjaka je istakao da je njegovoj supruzi bilo najteže da gleda kako gmizavac odlazi sa telom našeg sina - rekao je otac osmogodišnjaka, prenosi Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading