GMIZAVAC MU VUKAO BEŽIVOTNO TELO U ČELJUSTIMA! Ušao u vodu da pobegne od letnje žege, pa ga ŠČEPALA neman! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.08.2023

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne slike prikazuju velikog krokodila kako pliva kroz vodu sa telom žrtve u čeljustima!

GMIZAVAC MU VUKAO BEŽIVOTNO TELO U ČELJUSTIMA! Ušao u vodu da pobegne od letnje žege, pa ga ŠČEPALA neman! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/STEVEN BLACKWELL

Hesusa Alberta Lopeza Ortiza (29) divljački je ubio krokodil u reci u Rio Kanjasu na Kostariki. Mladiću, zvanom "Čučo", odaje se počast zbog tragedije 29. jula. 

Šokantne slike prikazuju velikog krokodila kako pliva kroz vodu sa telom žrtve u čeljustima.

Stanovnici su pratili reptila u kanuu kako bi mogli da ga ubiju pre nego što spasu telo žrtve. Nažalost nisu uspeli da spasu Hesusa, koji je iza sebe ostavio dvoje dece od osam i tri godine, a bio je fudbaler tima Deportivo Rio Kanas. Dana 31. jula, članovi Hesusove porodice apelovali su na javnost da pomogne u plaćanju troškova sahrane fudbalera. Njegov tim menadžer Luis Karlos Montes takođe organizuje prikupljanje novca za porodicu žrtve.

Ministarstvo životne sredine i energetike zabranjuje lov ili ubijanje zaštićenih životinja kao što su krokodili. Ovaj napad dolazi nakon što su dva ogromna krokodila ubila penzionera u Australiji, prvi poznati slučaj da su dva krokodila pojela čoveka. Endru Herd je nestao dok je pecao u blizini ostrva Hinčinbruk, na severoistočnoj obali Kvinslenda, a njegovi ostaci su kasnije pronađeni u dva krokodila. Dve godine kasnije, sumorni detalji fatalnog napada na 69-godišnjaka otkriveni su nakon istrage o njegovoj smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading