OVO JE BIZNISMEN UBIJEN NA HALKIDIKIJU: Izrešetali ga sa 20 metaka, sumnja se da je ovo motiv! Policija na nogama, blokirane granice

Autor:

Svet

16.07.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubice ga "tipovale" dok je bio u luksuznom rizortu.

OVO JE BIZNISMEN UBIJEN NA HALKIDIKIJU: Izrešetali ga sa 20 metaka, sumnja se da je ovo motiv! Policija na nogama, blokirane granice

Foto: Društvene mreže

Kako se sumnja, poznati makedonski biznismen Orhan Bajrami ubijen je noćas na Halkidikiju, a jedan muškarac (45) je povređen.

- Odvedeni su u bolnicu na Halkidikiju, gde je jedan podlegao povredama, a drugi, zbog ozbiljnosti povreda, prebačen u drugu bolnicu u Poligirosu - saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako pišu makedonski mediji, ubijeni Bajrami je član klana Ducandjik/Grcec, koji je godinama u ratu sa drugim klanom iz Skoplja, Baron, saopštio je dobro informisani izvor je rekao za Telmu, a grčki mediji citirali su izvore iz lokalne policije na Halkidikiju koji su rekli da je ubistvo izgledalo kao "mafijaška osveta", piše Pink.

U subotu u podne Bajrami je trebalo da se odjavi i napusti luksuzni rezort, a prema pisanju medija ubice su navodno to znale jer su ga tipovale.

Policijske patrole su nakon likvidacije blokirale Hanioti, a granični prelazi ka Makedoniji, Bugarskoj u Turskoj se proveravaju jer se pretpostavlja da su ubice došle izvan Grčke i da će pobeći preko granice.

Rat godinama besni između dva klana, ranjeno je i ubijeno puno ljudi, a ubistva ostaju nerešena.

Dve grupe se bore za teritoriju zbog kriminalnih poslova sa drogom, reketiranja i krađe, kao i pokušaja da kroz gradnju operu i legalizuju kriminalno zarađeni novac, prenosi Telma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading