TUGA DO NEBA: UŽAS U RUMUNIJI! Devojčica (5) umrla u mukama, njenom malenom rođaku se lekari bore za život: Bakina kobna greška uzrok smrti deteta?

Autor:

Svet

22.12.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u petak saopštila da ih je bolnica u Candareju u četvrtak uveče obavestila da je dvoje dece dovedeno kod njih i da su bili opijeni nekom supstancom.

TUGA DO NEBA: UŽAS U RUMUNIJI! Devojčica (5) umrla u mukama, njenom malenom rođaku se lekari bore za život: Bakina kobna greška uzrok smrti deteta?

Foto: shutterstock

U malom mestu Candareju u Rumuniji zavladala je tuga i šok nakon što je petogodišnja devojčica preminula, a njen mali rođak (2) bori se za život u bolnici. Sumnja se da ih je njihova baka, 35-godišnja žena iz Candareja, navodno okupala u otrovnoj supstanci, koja je verovatno bila rastvor za dehelmintizaciju ovaca, namenjen čišćenju životinja od unutrašnjih parazita.

Tragični događaj se odigrao u četvrtak uveče, kada su deca, kako je saopštila policija, dovedena u bolnicu u Candareju s ozbiljnim simptomima trovanja nekom nepoznatom supstancom. Nažalost, petogodišnja devojčica je izgubila bitku za život, dok je dečakov status i dalje kritičan.

Policija je obaveštena od strane bolnice u petak, a istragom je utvrđeno da je još jedna devojčica, desetogodišnja sestra dečaka, takođe prebačena u bolnicu u Sloboziji sličnim simptomima. Sumnja se da je trovanje izazvano toksičnom supstancom, a mediji navode da je reč o tomoksanu.

Devojčica (10) i dečak (2) su brat i sestra, dok je petogodišnja devojčica koja je preminula bila njihova rođaka. Istraga se trenutno sprovodi u vezi s krivičnim delima ubistvo i zlostavljanje maloletnika.

Stanovnici Candareja i okolnih mesta izražavaju duboko saučešće porodici, dok zajednica pokušava da shvati ovu tragičnu situaciju koja je zadesila nevino detinjstvo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading