MALO DETE ZAMALO NASTRADALO U NAJGORIM MUKAMA! Petogodišnja devojčica pala sa petog sprata - lekari joj se bore za život!

Autor: S.B.

Svet

17.12.2023

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga će biti sprovedena kako bi se utvrdile tačne okolnosti pada devojčice.

MALO DETE ZAMALO NASTRADALO U NAJGORIM MUKAMA! Petogodišnja devojčica pala sa petog sprata - lekari joj se bore za život!

Foto: Shutterstock, rina

Policija je saopštila da je započela istragu kako bi osvetlila okolnosti incidenta u kojem je petogodišnja devojčica pala sa petog sprata stambene zgrade u Bukureštu. Incident se dogodio 16. decembra 2023. godine, a trenutni stepen povreda nije poznat.

Na osnovu saopštenja Policijske uprave glavnog grada, policajci su odmah reagovali nakon što su primili obaveštenje o nesreći. Ekipa prve pomoći prevezla je povređenu devojčicu u bolnicu, gde se trenutno pruža dodatna medicinska pomoć.

Prema izvorima koji se pozivaju na "Njuz.ro", policajci Odeljenja 12 pokrenuli su krivični dosije kako bi istražili eventualno nanošenje telesnih povreda, s obzirom na ozbiljnost incidenta. Identitet osoba uključenih u incident i dalje nije javno otkriven.

Istraga će biti sprovedena kako bi se utvrdile tačne okolnosti pada devojčice, a javnost će biti obaveštena o rezultatima istrage kada budu dostupni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading