DECA ZAROBLJENA ISPOD RUŠEVINA! Horor, srušio se zid u internatu srednje škole!

Autor:

Svet

18.12.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravične scene u Rumuniji, srušio se zid u internatu, vatrogasci tragaju za ljudima ispod ruševina.

DECA ZAROBLJENA ISPOD RUŠEVINA! Horor, srušio se zid u internatu srednje škole!

Foto: Facebook/Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

U internatu srednje škole Tamasi Aron u Odorhejulu Sekujesku, u okrugu Hargita u Rumuniji, došlo je do stravičnog incidenta kada se urušio deo zgrade.

Četvoro dece je ostalo zarobljeno ispod ruševina, a vatrogasci su na licu mesta i tragaju za preživelima.

Do sada su iz ruševina izvučene tri osobe, jedna svesna, jedna polusvesna i jedna sa kardiorespiratornim zastojem, koja je reanimirana i prevezena je u bolnicu radi nastavka davanja neophodne medicinske nege.

Za još jednim detetom se traga.

- Do ovog trenutka su izvađene tri osobe, jedna u svesnom stanju, jedna u polusvesnom stanju i poslednja u teškom stanju, sve tri su prevezene u opštinsku bolnicu u Odorhejul Sekujesku... Kolege su angažovane u akcijama traganja i spasavanja za sve moguće žrtve. Deca su stara oko 16-17 godina - rekli su spasioci.

Pogođena je površina oko 200 kvadratnih metara. Na mestu intervencije nalaze se 2 vatrogasna vozila i više vozila hitne pomoći.

Prema rečima portparola Gradske kuće Odoreju Sekujeska Zorga Noemija, u dvorištu internata sprovedeni su radovi na priključenju zgrade na kanalizacionu mrežu i vodovod. Moguće je da su radovi izvedeni ispod temelja zgrade uticali na otpornu konstrukciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading