PREMINUO ČUVENI GLUMAC, IZGUBIO BORBU PROTIV OPAKE BOLESTI: Kolege se opraštaju, a jedna objava slama srca!

Autor:

Zabava

18.12.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni glumac je preminuo u 65. godini od tumora.

PREMINUO ČUVENI GLUMAC, IZGUBIO BORBU PROTIV OPAKE BOLESTI: Kolege se opraštaju, a jedna objava slama srca!

Foto: shutterstock

Glumac Džejms Mekefri, preminuo je u šezdeset petoj godini od tumora, kako se navodi. Njemu je dijagnostikovan tumor koštane srži, poznat kao "multiple myeloma". 

Multipli mijelom je opaka bolest koja znatno češće pogađa muškarce nego žene. Mekerfi je najpoznatiji po tome što je pozajmljivao glas Majksu Pejnu, čuvenog liku iz video igara.

"Jedna od štićenika Dika Volfa, Nekfri imao je uspešnu tridesetpetogodišnju karijeru na Tv- u i filmu", rekao je predtavnik za TMZ. Obučavan u Actor's Studio, nikada nije izgubio ljubav prema stvaranju likova, njegov dobar izgled često ga je gurao prema glavnim muškim ulogama", rekao je predstavnik glumca za TMZ.

Džejmsov prijatelj i zvezda "Entouragea" Kevin Dilon podelio je fotografiju i poruku u čast svog izgubljenog prijatelja na društvenim mrežama.

- Imali smo sreće što smo te poznavali. Moj najbolji prijatelju, nedostajaćeš mi - napisao je glumac Kevin Dilon na svom Instagram profilu.

Podsećamo, Džejms je takođe bio glavna uloga u sci-fi originalnoj seriji Vajper devedesetih godina i takođe se pojavljivao u nekim velikim filmovima.

Glumac u karijeri se čuveno pojavio kao Džimi Kif u "Spasi me" za 56 epizoda između 2004. i 2011. godine.

Glumio je i u filmu Revenge, Beautiful People, Law & Order: SVU, As the World Turns, Swift Justice, Civil Wars, Canterbury's Law, Suits, Blue Bloods, Bluff City Law, She's Must Have It, i još mnogo toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading