NOVOPEČENI OTAC POTPUNO ISCEPAN PROSLAVLJA ROĐENJE ĆERKE! Stevan Anđelković organizovao žurku, ova koleginica mu ulepšala veče!

Autor:

Zabava

17.12.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stevan Anđelković je organizovao gala proslavu povodom rođenja ćerke.

NOVOPEČENI OTAC POTPUNO ISCEPAN PROSLAVLJA ROĐENJE ĆERKE! Stevan Anđelković organizovao žurku, ova koleginica mu ulepšala veče!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stevan Anđelković

Poznati pevač Stevan Anđelković nedavno je postao tata devojčice, a tim povodom je odlučio da organizuje slavlje u jednom lokalu. Na ovom veselju, njegova kuma i koleginica Milica Todorović se pobrinula za odličnu atmosferu, dok su prisutni uživali uz trubače koji su napravili pravu feštu.

Na snimcima sa društvenih mreža može se videti kako pevačica grli Stevana i peva mu na uvce, dok su trubači svojom muzikom dodatno podigli atmosferu na proslavi. Trpeza je bila bogata, a gosti su, po svemu sudeći, uživali u svakom trenutku.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Todorović i Stevan Anđelković

 

Ponosni otac Stevan Anđelković odlučio je da svojoj ćerki da ime Đina, koje vodi poreklo od grčkog "angelus", što u prevodu znači "anđeo". Ovim gestu je sigurno obradovao mnoge svoje fanove, koji su sa oduševljenjem dočekali vest o rođenju njegove ćerke.

Podsetimo, Stevan Anđelković je u skladnom braku sa suprugom Natašom, sa kojom je prethodno bio u vezi 11 godina. Nedavno je otkrio javnosti da mu se atraktivna brineta, njegova supruga Nataša, na prvi pogled uopšte nije dopala, što je izazvalo simpatije mnogih koji su uživali u ovoj iskrenoj priči.

- To je neverovatno zaista. Njen stav, držanje, kako razgovara, sve mi se svidelo. Tad sam joj tek video i oči, usne, kosu, sve. Sa druge strane, ona je bila zaljubljena u mene dok me nije upoznala. Kada me je videla uživo, razočarala se, nije joj se dopalo ni kako sam se obukao. Ali kasnije je sve proradilo - priznao je Stevan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading