SLAVLJE U DOMU KARIĆ! Jugoslav dohvatio bivšu suprugu, pa je UGRIZAO za zadnjicu, sve završilo na internetu! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na profilu Elene Karaman pojavila se fotografija sa Jugoslavom Karićem, koja je zaintrigirala sve.

SLAVLJE U DOMU KARIĆ! Jugoslav dohvatio bivšu suprugu, pa je UGRIZAO za zadnjicu, sve završilo na internetu! (FOTO)

Foto: instagram.com/jugoslavkaric

Domaća javnost dugo je polemisala o razvodu Elene Karaman Karić i biznismena Jugoslava Karića, a čini se da su oni i dan-danas u fenomenalnim odnosima, što potvrđuje i njena objava, koja je svima zapala za oko.

Jugoslav se nakon razvoda od Elene nije oglašavao za medije, a onda je otvorio dušu na Instagramu.

"Kako Marsovcu objasniti šta je to ljubav. Daj mi ruku da te vodim daleko od ovog mesta. Tamo gde se kriješ svako veče kada sklopiš oči. Tamo u tvoj svet ljubavi i tuge. Tamo gde ti je teško, znaj, meni je tamo lako. Sve sam to prošao više puta, i ljubav i tugu. I laku i tešku. Ali nikada ne sretoh nekog poput tebe. A verovao sam da sam potrošio celog sebe" - napisao je biznismen tada.

On danas proslavlja rođendan, a Elena mu je isti čestitala zanimljivom, zajedničkom fotografijom, kojom mu se zahvalila za 18 godina ljubavi i smeha. Na ovoj slici možemo videti biznismena, dok suprugu grize za zadnjicu, a mnogi su se zapitali da li je u međuvremenu došlo do pomirenja ili su samo bliski prijatelji.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Definitivno je Elena ovom objavom sve bacila u rebus, pa nije isključeno da će uskoro uslediti objašnjenje, sa njene ili njegove strane, s obzirom da su se komentari na ovu temu nizali.

Da podsetimo, kada je ona proslavljala rođendan, biznismen joj je, takođe, čestitao putem Instagrama, uz zajednički snimak, u jeku njihove ljubavi, koji je tada sve iznenadio i zaintrigirao, a sada mu je ona uzvratila na isti način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading