UŽAS U BUKUREŠTU: Policija pronašla izujedanu mušku ruku muškarca, onda je otkriven JEZIV detalj - pripada osuđenom ubici!

Autor:

Svet

12.12.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rumunska policija je u petak pokrenula intenzivnu potragu za telom muškarca čija je nadlaktica desne ruke pronađena kraj reke Dambovice u Arđešu.

UŽAS U BUKUREŠTU: Policija pronašla izujedanu mušku ruku muškarca, onda je otkriven JEZIV detalj - pripada osuđenom ubici!

Foto: Shutterstock

Ruka je pronađena 8. decembra oko 11.50 časova kod naselja Dragoslavele u nenaseljenom području, a na njoj su vidljivi tragovi ugriza životinje. Iako se u prvi mah pretpostavljalo da je muškarac bio žrtva divljih životinja, nije isključena ni mogućnost da je reč o ubistvu.

Kako su mediji preneli, identifikovana ruka pripada muškarcu (53) iz Bukurešta, koji je bio osuđen za ubistvo 1996. godine, a kasnije i za pokušaj ubistva. Ovaj podatak dodatno komplikuje slučaj, jer se sada razmatra i mogućnost da je reč o ubistvu, a ne samo o napadu divljih životinja. Policija je otkrila dodatne dokaze koji ukazuju na to da je muškarac ubijen, i sada se sprovode intenzivne pretrage reke u potrazi za njegovim ostacima.

Izvori bliski istrazi su otkrili da je ceo slučaj tretiran kao ubistvo, a postavlja se pitanje da li je telo muškarca rasparčano ili su ga raznele životinje. U međuvremenu, ronioci nastavljaju sa pretragom reke, dok policija pokušava da rekonstruiše poslednje korake nestalog muškarca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading