RODITELJI IZ PAKLA: Godinu dana brutalno maltretirali dečaka (2) jer nisu želeli drugo dete

Autor:

Svet

18.12.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je godinu dana preživljavalo pakao jer ga "roditelji nisu želeli".

RODITELJI IZ PAKLA: Godinu dana brutalno maltretirali dečaka (2) jer nisu želeli drugo dete

Foto: Profimedia

Policija u Rumuniji uhapsila je na graničnom prelazu dvoje svojih državljana zbog sumnje da su svog dvogodišnjeg sina tukli i mučili dok su boravili u Nemačkoj.

Dete je godinu dana preživljavalo pakao jer ga "roditelji nisu želeli".

U pitanju je bračni par iz grada Satu Mare, koji već ima četvorogodišnje dete.

Kako navodi PortalSM roditelji su mlađe dete godinu dana mučili naočigled starijeg brata. Mališan je prebijan i zaključavan u orman na više sati.

Dete su roditelji satima držali na ormanu, tukli su ga, a onda su mu natrpali usta vatom i vezivali selotejpom kako ne bi moglo da pravi buku. Ovo su neke od tortura kojima je dvogodišnje dete bilo podvrgnuto pod budnim okom svog četvorogodišnjeg starijeg brata.

Čitav slučaj je otkriven kada je jedan par došao do saznanja o mučenju deteta zahvaljujući fotografijama i sve prijavio policiji.

Nakon izvršenih provera, policija je utvrdila da su dvogodišnjeg maloletnika tokom ove godine, dok je boravio u Nemačkoj, roditelji više puta fizički napali, a fizički, intelektualni i moralni razvoj je u teškoj opasnosti. Oni su zadržani u trajanju od 24 sata, nakon čega su deponovani u Centar za pritvor i preventivno hapšenje Okružnog policijskog inspektorata Satu Mare.

Par je uhvaćen 16. decembra po ulasku u Rumuniju, gde su došli da provedu praznike. Za njima je nešto ranije bila raspisana poternica. Deca su im odmah po privođenju oduzeta i odvedena u Centar za socijalni rad. Mediji pišu da će brigu o deci preuzeti roditelji oca dečaka.

- Nakon prijave, a tokom istrage, policija je ustanovila da su dvogodišnjeg dečaka, tokom boravka u Nemačkoj, roditelji redovno zlostavljali i ugrozili mu život. Njima je određen pritvor do 24 sata i biće predati nadležnom tužilaštvu - saopštila je policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading