O NJEMU DANAS CELA ZEMLJA PRIČA! Muškarac na Božić video ženu na mostu, pa ju je jednim potezom OVAKO sprečio DA SE UBIJE

Autor:

Svet

26.12.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac je znao da samo jedan pogrešan potez situaciju može pretvoriti u tragediju

O NJEMU DANAS CELA ZEMLJA PRIČA! Muškarac na Božić video ženu na mostu, pa ju je jednim potezom OVAKO sprečio DA SE UBIJE

Foto: x/larepubblica

Božić nije samo vreme za porodična i okupljanja prijatelja, već i za rađanje novih heroja.

Kao što je italijanski policajac koji je baš na Božić u večernjim satima na mostu u Bariju primetio jednu devojku (20) kako stoji na njemu i priprema se za fatalni skok.

Žena je oko 15 minuta mirno stajala na mostu, kada su vozači obavestili policiju da verovatno namerava da skoči s njega.

Jedan policajac tiho joj je prišao s boka dok su ostali karabinjeri bili sakriveni ispod mosta, piše La Repubblica.

- Pošto reči nisu bile dovoljne da devojku ubede da ne izvrši samoubistvo, specijalac je odlučio da krene u akciju. Brzo i agilno joj je prišao i držao za ruke više od 25 minuta. Vatrogasci su postavili merdevine sa donje strane mosta te su spustili ženu na tlo - objašnjava se u tekstu La Repubblice.

Policajci nisu posle akcije spasavanja bili raspoloženi za veću priču s medijima ali jesu potvrdili reči svog heroja kolege.

- Nije mu bilo lako. To što ju je držao za ruku spasilo joj je život. Da mu nije pružila ruku, skočila bi. Dvadesetogodišnjakinja se posle tresla. Nije rekla zašto je htela da se ubije - bili su jasni italijanski policajci.

Policajac koji je sačuvao ženi život danas je osoba broj jedan u Italiji. Mediji pišu da je reč o ocu dvoje dece koji je već jednom u prošlosti spasao jednog muškarca koji se davio u vodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading