ŠOKANTNO I BIZARNO! Žena okrutno kaznila supruga zbog neverstva: Čula da je vara sa rođakom, sačekala ga da dođe kući, zavela ga - tad nastaje PAKAO!

Autor:

Svet

23.12.2023

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnom incidentu koji se dogodio u petak u brazilskom gradu Atibaji, 34-godišnja žena prijavila se lokalnoj policijskoj stanici nakon što je priznala da je odsekla penis svom suprugu.

ŠOKANTNO I BIZARNO! Žena okrutno kaznila supruga zbog neverstva: Čula da je vara sa rođakom, sačekala ga da dođe kući, zavela ga - tad nastaje PAKAO!

Foto: shutterstock

Nesrećni događaj navodno je proizašao iz otkrića da je njen suprug, na dan njenog rođendana, bio nevjeran s njenom petnaestogodišnjom sestričinom.

Prema pisanju lokalnih medijima, žena je ispričala policiji da je smislila osvetu nakon što je otkrila neverstvo svog supruga. Pričekala je da se muž vrati kući, simulirajući želju za intimnim trenucima. Pošto ga je vezala donjim rubljem, posegnula je za britvom i odsekla mu penis.

Kako bi dodatno potvrdila svoj čin, fotografisala je odsečeni organ prije nego što ga je bacila u toalet i isprala vodu.

Odmah nakon zločina, hrabra žena je otišla do lokalne policijske stanice i hrabro priznala svoj postupak.

- Dobro veče, mladiću, došla sam da se prijavim jer sam upravo mužu odsekla penis - izjavila je žena policiji.

Brat žene, koji živi u blizini, svjedočio je vrištanju nesrećnog muškarca i hitnom dozivanju pomoći.

Kao rezultat ovog brutalnog čina, žena je sada suočena s ozbiljnim optužbama za pokušaj ubistva. Slučaj će biti pažljivo istražen kako bi se utvrdile sve okolnosti i pravno odgovaralo za ovu neobičnu situaciju koja je šokirala zajednicu u Atibaji.

Dečaka bujica odvukla u kanalizacionu cev

Da je Brazil često poprište sličnih zločina, ali i nesvakidašnjih nesrećnih slučajeva svedoči i ono što je doživeo sedmogodišnji dečak iz Kruz-Altije.

Naime, U nezapamćenoj nezgodi, Rafael dos Santos, preživeo je dramatičan pad u šaht tokom nedavnog nevremena.

Njegova neustrašiva avantura izazvala je strepnju među meštanima, ali je završena neverovatnim ishodom.

Naime, incident se dogodio u ponedeljak, dok je dos Santos uživao u igri sa svojim prijateljima. Nevreme je naglo zahvatilo područje, a sedmogodišnjak je završio upao u šaht. Drugari su brzo potrčali po pomoć, obaveštavajući njegovog oca, Paula Roku, o dramatičnoj situaciji.

Roka je stigao na mesto događaja samo da bi ugledao svog sina kako pokušava da se oslobodi iz vodovodne cevi u kojoj se našao.

Deca su me zvala, međutim, kad sam stigao, video sam da nema načina da uhvatim svog sina. Vodovodna cev ga je usisala... Sve se dogodilo vrlo brzo - izjavio je otac za RBS TV.

Mali Rafael nije gubio hrabrost ni u trenucima očaja. Uspeo je da prođe kroz odvod za atmosferske vode dugu čak 300 metara i izađe iz šahta nekoliko blokova dalje. Međutim, cena avanture bila je duboka posekotina iznad leve obrve, koja je zahtevala čak 25 šavova.

Bilo je mnogo vode. Nije bilo prostora, jedva sam mogao da se krećem, pokušavao sam da podignem glavu, ali nisam uspeo - opisao je hrabri dečak svoje iskustvo.

Roka je naglasio da je sreća bila na strani njegovog sina, jer je, dok se kretao kroz cev, uspeo da izbegne opasnosti i dođe do kraja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading