GODINAMA SILOVALA AUTISTIČNOG DEVERA, PA NA KRAJU RODILA DETE! Zbog bolesti nije mogao da kaže "ne" snajki - majka razotkrila zlu porodičnu tajnu!

Autor: Sanja Bojanović

Svet

22.12.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužena za seksualni napad i davanje lažnih informacija policiji.

GODINAMA SILOVALA AUTISTIČNOG DEVERA, PA NA KRAJU RODILA DETE! Zbog bolesti nije mogao da kaže "ne" snajki - majka razotkrila zlu porodičnu tajnu!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Amanda je optužena za seksualni napad na rođaka svog supruga, koji boluje od autizma, kao i za pružanje lažnih informacija policiji.

Naime, ona je kontaktirala kancelariju šerifa okruga Monro i prijavila seksualni napad od strane muža i njegovog mlađeg brata, iznoseći navodne događaje koji su se odigrali između februara i aprila 2022. Međutim, mesec dana kasnije, majka njenog devera je prijavila da je zapravo Amanda silovala njenog sina, a ne obrnuto.


Prema navodima, Amanda je navodno seksualno zlostavljala svog devera tokom deset godina, iskorišćavajući njegovu bolest kako bi ostvarila svoje ciljeve. Dever je svedočio da ga je Amanda nekoliko puta nagovorila na seksualne aktivnosti, te da se to dešavalo četiri puta u februaru, martu i maju 2022, nakon čega je rekao da ne želi više. On je istakao da nije mogao da se izbori sa njom zbog njegove bolesti, a da je Amanda reagovala sa zahtevom da ćuti o tome.

Rezultati DNK analize su potvrdili da je beba koju je Amanda rodila u januaru ove godine, zapravo dete njenog suprugovog brata. Kako je navedeno, Amanda nije odgovarala na pokušaje da se dobije njena izjava niti je pružila potvrdu svojih navoda. Takođe, angažovala je branioca koji nije uzvraćao komunikaciju sa nadležnima.

Amanda je uhapšena 10. decembra i zadržana je u zatvoru okruga Monro uz kauciju od 150.000 dolara, nakon što nije pružila nikakav odgovor na optužbe. Interesantno je napomenuti da je dete koje je rodila u januaru ove godine, rezultat njene veze sa suprugovim bratom, što dodatno komplikuje ovaj slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading