ČUDO NAD ČUDIMA: Pao stub sa kamiona u pokretu i prošao kroz auto! Žena za volanom ovim potezom OSTALA NEPOVREĐENA

Autor:

Svet

17.12.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač kamiona bio je u potpunom beznađu kada je video na retrovizoru šta se dogodilo te je brzo zaustavio vozilo

ČUDO NAD ČUDIMA: Pao stub sa kamiona u pokretu i prošao kroz auto! Žena za volanom ovim potezom OSTALA NEPOVREĐENA

Foto: x/skytg24

Neobjašnjiv incident dogodio se u petak u Ulici Piave a strozza u Italiji, u provinciji Bergamo kada je jedan stub prošao kroz automobil u pokretu. Tom prilikom žena za volanom prošla je bez ijedne ogrebotine.

Gospođa (72) koja je išla svojim putem mimoilazila se sa kamionom sa kojeg je pao veliki gvozdeni stub i verovali ili ne, svom svojom dužinom prošao je kroz njen auto.

Kako se vidi na fotografijama, stub je probio šoferšajbnu, prošao je pored žene koja je bila za volanom i probio zadnji deo vozila.

 

 

Jeziva nesreća dogodila se kada su automobil i kamion koji su išli istim putem, ali u suprotnom smeru, bili jedno pored drugog. 

Vozač kamiona bio je u potpunom beznađu kada je video na retrovizoru šta se dogodilo te je brzo zaustavio vozilo. 

Odmah je došao do žene koja je bila u šoku i pomogao joj je. Posle je priznao policajcima da je u prvi mah, zbog položaja stuba u njenim kolima bio ubeđen da je mrtva.

 

 

- Vozač nije mogao da shvati kako je imala toliko sreće. Ona je rekla da je bila mirna i vezana pojasom inače da se bilo kako trgla u tom trenutku probijanja šoferšajbne, sigurno bi nastradala - prenose lokalni mediji izjave očevidaca.

U međuvremenu, na lice mesta stigli su vatrogasci, karabinjeri koji su obezbedili deonicu na kojoj se nezgoda i dogodila, ali i Hitna pomoć koja je zbrinula ženu (72) koja nije zadobila nikakve povrede, ali je bila odvezena u bolnicu jer je bila u šoku i uplašena zbog onoga što se dogodilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading