PROTIVNIK VAKCINACIJE DECE I VAKCINE PROTIV KOVIDA: Ovaj čovek će pomrsiti konce Bajdenu i Trampu - već petina Amerikanaca želi da glasa za njega!

Autor:

Svet

12.12.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema najnovijem istraživanju Univerziteta Monmaut, jedan od pet registrovanih birača u Sjedinjenim Američkim Državama je otvoren za glasanje za Roberta Kenedija Mlađeg na predsedničkim izborima 2024. godine.

PROTIVNIK VAKCINACIJE DECE I VAKCINE PROTIV KOVIDA: Ovaj čovek će pomrsiti konce Bajdenu i Trampu - već petina Amerikanaca želi da glasa za njega!

Foto: Printtscreen Twitter

Istraživanje pokazuje da 21% anketiranih birača kaže da će definitivno ili verovatno glasati za Kenedija, ukoliko kandidati Demokratske i Republikanske stranke budu Džozef Bajden i Donald Tramp.

Robert F. Kenedi, kao nezavisni predsednički kandidat, privlači podjednaku podršku, oko 14%, tradicionalnih glasača obe stranke.

Međutim, 55% demokrata ima negativno mišljenje o Kenediju, dok je kod republikanaca taj broj mnogo manji - oko 17%.

Predsednički izbori u SAD su zakazani za 5. novembar 2024. godine, a očekuje se da će glavni kandidati ponovo biti Tramp i Bajden.

Poznat i kao RFK Džunior. ili Bobi, rođen je 17. januara 1954. godine. Kenedi je američki političar, advokat za zaštitu životne sredine i aktivista.

Kenedi je sin Roberta F. Kenedija, bivšeg američkog državnog tužioca i senatora, i nećak bivšeg američkog predsednika Džona Kenedija i senatora Teda Kenedija. On je osnivač i predsednik "Children’s Health Defense", grupe za zagovaranje protiv vakcina.

Kenedi je započeo svoju karijeru kao pomoćni okružni tužilac u Njujorku. Godine 1984. i 1986. pridružio se dvema neprofitnim organizacijama usmerenim na zaštitu životne sredine: Riverkeeper i Natural Resources Defense Council (NRDC). Njegov rad u Riverkeeperu postavio je dugoročne pravne standarde za zaštitu životne sredine.

Od 2005. godine promoviše tvrdnju o uzročnoj vezi između vakcina i autizma. Od početka pandemije COVID-19, on se pojavio kao vodeći zagovornik dezinformacija o vakcini protiv COVID-19 u Sjedinjenim Državama1.

Kennedy je nezavisni kandidat na predsedničkim izborima 2024. godine.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading