U AMERICI OVO DO SADA NIKO NIJE SMEO DA IZGOVORI! TRAMP NAJAVIO KRSTAŠKI RAT! "Oslobodiću američki narod od Bajdena i njegovih ZLOČINACA"

Autor:

Svet

03.12.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik SAD, Donald Tramp, izjavio je na skupu u Ajovi da se vraća u politiku i da će to biti "pravedni krstaški rat" protiv aktuelnog predsednika Džoa Bajdena.

U AMERICI OVO DO SADA NIKO NIJE SMEO DA IZGOVORI! TRAMP NAJAVIO KRSTAŠKI RAT! "Oslobodiću američki narod od Bajdena i njegovih ZLOČINACA"

Foto: Tanjug/AP

On je istakao da ovaj povratak ne znači samo njegov lični povratak, već i povratak za celu zemlju. Tramp je svoju političku ambiciju nazvao "pravednim krstaškim ratom" koji će "osloboditi" američki narod od "Bajdena i zločinaca u njegovoj administraciji". Ove izjave su naišle na gromoglasan aplauz prisutnih.

Predsednički izbori u SAD-u održaće se u novembru 2024. godine, a za nominaciju Republikanske stranke takmiče se brojni kandidati, među kojima su guverner Floride Ron DeSantis, biznismen Vivek Ramsvami, bivša ambasadorka SAD pri UN Niki Hejli, bivši guverner Nju Džersija Kris Kristi i drugi. Sa druge strane, bivši potpredsednik SAD Majk Pens, guverner Severne Dakote Dag Burgum, bivši guverner Arkanzasa Asa Hačinson i senator Južne Karoline Tim Skot već su napustili izbornu trku. Aktuelni predsednik, Džo Bajden, najavio je da će se kandidovati iz Demokratske stranke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading