"ON JE BUDALA"! Novi sukob princa Harija i kralja Čarlsa! ZA NEVERICU ŠTA SE DOGODILO!

Autor:

Svet

27.11.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija u kraljevskoj porodici je veoma napeta, posebno kada je reč o odnosu između kralja Čarlsa i princa Harija.

"ON JE BUDALA"! Novi sukob princa Harija i kralja Čarlsa! ZA NEVERICU ŠTA SE DOGODILO!

Foto: Tanjug/AP

Kamila Parker Bouls, kralj Čarls III i princ Hari

Nakon što je princ Hari odlučio da napusti Englesku i odrekne se kraljevskih dužnosti, njegov odnos sa ostalim članovima porodice postaje sve komplikovaniji.

U intervjuu kod Opre Vinfri, princ Hari i Megan Markl su izneli tvrdnje na račun članova kraljevske porodice koje su ozbiljno narušile odnose između dve strane. Njihove izjave su izazvale veliku pažnju javnosti i dodatno pogoršale već napetu situaciju u porodici.


Iako su mediji preneli da je telefonski razgovor povodom kraljevog rođendana između oca i sina pre nedelju dana protekao prijatno, novi potez princa Harija je sve to poništio.

Nakon što je izašla najava serije inspirisane njegovom novom biografijom "Endgame", nastala je prava panika na dvoru. Kralj Čarls je, prema izvorima bliskim porodici, izuzetno ljut na sina zbog iznetih tvrdnji i čak ga nazvao "budalom".




Napetost između kralja Čarlsa i princa Harija je eskalirala kada je kralj naredio da se Hari i Megan isele sa imanja Frogmor koje im je bilo dodeljeno. Ova odluka dodatno je pogoršala odnose između oca i sina.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading