BOG PRAŠTA, ALI PREVARENA ŽENA NE! Uhvatila dečka preljubnika sa ljubavnicom u crkvi - baku samo što nije strefila SRČKA! (VIDEO)

Autor:

Svet

14.11.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom nakon što ga je locirala, devojka je preljubnika izvela iz crkve i fizički napala.

BOG PRAŠTA, ALI PREVARENA ŽENA NE! Uhvatila dečka preljubnika sa ljubavnicom u crkvi - baku samo što nije strefila SRČKA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/PAVLE MARJANOVIC, Shutterstock

Na društvenim mrežama u Brazilu nedavno se pojavio snimak koji je privukao pažnju mnogih. Naime, u pitanju je video koji navodi na zaključak da je jedan mladić doveo ljubavnicu umesto svoje devojke na misu u crkvu.

Prema informacijama koje su preneli brojni portali i blogovi, snimak je nastao u jednoj crkvi u Brazilu. Nakon što je devojka locirala preljubnika, ona ga je izvela iz crkve i fizički ga napala. Ova neprijatna scena prekinula je mirni tok mise i zatečene vernike.

 

 


Iako su mnogi bili zaintrigirani ovim snimkom, za sada nisu preneti detalji o glavnim junacima. Ne zna se ko je bio mladić koji je doveo ljubavnicu u crkvu i zašto se izgalamio usred mise. Takođe, nije jasno ni kako je neko znao da treba da uključi mobilni telefon i snimi ovaj incident.

Ovaj događaj je izazvao brojne komentare i rasprave na društvenim mrežama, a neki su se pitali da li je ovo zaista bilo u crkvi ili je sve samo namešteno za snimanje. Ipak, jedno je sigurno - ova scena je bila izuzetno neobična i izazvala je veliku pažnju javnosti.

 

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading